Keuken Ontwerpen Aan Huis

Keukenontwerp aan Huis

Wist je Dat? – Keukenplaats Keuken Ludwigshafen Design Eilandkeuken (Foto Keukenplaats  op DroomHome.nl)

Een keuken kopen mensen in een winkel, terwijl het een van de belangrijkste delen van je interieur is. Vaak op basis van slechts een tekening of globale inschatting van hoe de keuken thuis tot zijn recht komt. Eigenlijk best gek. Want met de technologie die ons ter beschikking staat kunnen we inmiddels veel meer.

Keukenplaats biedt daarom een uniek concept bij het kopen van een nieuwe keuken: een adviesgesprek aan huis met een duidelijke en uitgebreide visualisatie van jouw eigen droomkeuken.

Voordelen thuisbezoek

  • Tijdsbesparing: niet hele dagen sjokken door showrooms, op zoek naar de perfecte keuken;
  • Maatwerk in advies, rekening houdend met beschikbare ruimte, lichtinval, optimaal design;
  • Nauwkeurig deskundig inmeten ter plaatse;
  • Een prettig en persoonlijk gesprek in een vertrouwde omgeving.

Wist je Dat? – Keukenplaats Keuken Muhlheim Landelijke Keuken (Foto Keukenplaats  op DroomHome.nl)

Waarom kiezen voor een huisbezoek?

Winkelen in een drukke en onoverzichtelijke showroom gaat wellicht nog net, indien je het voornemen hebt om een paar nieuwe meubels aan te schaffen. Maar het vormgeven van je interieur in een drukke winkel is natuurlijk nooit ideaal. Het is de macht der gewoonte die maakt dat vele Nederlanders het al decennia zo doen. Met een adviesafspraak bij je thuis biedt Keukenplaats je daar nu een alternatief voor. Dat is niet alleen veel prettiger, maar de adviseur ziet met eigen ogen de exacte situatie bij jouw thuis en kan daardoor suggesties doen waar je zelf misschien nog niet aan gedacht had.

Overweeg je een nieuwe keuken te kopen of wil je daar graag meer informatie over? Maak dan direct een afspraak met een van onze adviseurs.

Gratis 3D tekening van je nieuwe keuken

Een van de bezwaren van winkelen in een grote woonwinkel, is dat je de meubels of keukens die er staan soms moeilijk bij je thuis kunt inbeelden. De omgeving maakt immers uit bij je indruk van ruimte, licht en kleur. Daarom zorgt Keukenplaats altijd voor 3D tekeningen van een aantal ontwerpen. Zo zie je direct hoe een keuken er bij jou thuis uit zou kunnen zien.

Wist je Dat? – Keukenplaats Keuken Reutlingen Moderne Keuken (Foto Keukenplaats  op DroomHome.nl)

Werkt Keukenplaats alleen met thuisbezoeken?

Wellicht geef je toch de voorkeur aan een bezoek aan een showroom. Daarom kun je natuurlijk ook langskomen in een van onze vestigingen. Maar ook daar hanteren wij ons unieke concept van persoonlijke service: wij werken op afspraak zodat we goed de tijd voor je kunnen nemen. Wil je langskomen in een van onze vestigingen? Ook daar kun je meteen een afspraak voor maken.

Google+