24Kitchen & Rudolph´s Bakery Kook & Bak Producten

24Kitchen: samen koken, samen genieten!

24Kitchen Kook en Bakartikelen Lijn

24Kitchen Keuken Accessoires & Rudolph’s Bakery Kookspullen & Bakbenodigdheden – Taarten bakken Thuis met de Bak Artikelen van Rudolph van Veen (Foto Cook&Co.nl 24Kitchen  op DroomHome.nl
Het perfecte hakblok, een pot waarin je verse kruiden echt fris blijven, een marmeren plaat om deeg op te kneden, of een handige pollepelhouder om op je pan te bevestigen. Kook liefhebbers zijn altijd op zoek naar de beste keukenspullen. Speciaal voor de enthousiaste lingen in de keuken heeft 24Kitchen nu een lijn met kook- en bakartikelen ontwikkeld.

Onder de naam ‘Rudolph’s Bakery vind je een uitgebreide lijn met bakspullen, uitgekozen door Meesterpatissier Rudolph van Veen himself. Met deze spulletjes tover je je eigen keuken om tot een ware bakkerij. Wat je ook wil maken… Oogstrelende lekkernijen, ambachtelijke taarten of ovenvers brood, je kunt het al bijna ruiken!

Bij het ontwikkelen is er rekening gehouden met: functionaliteit en kwaliteit. Daarom zijn de artikelen ontwikkeld in samen werking met de 24Kitchen-chefs, en worden ze ook gebruikt in de kookprogramma’s op de digitale zender.

Rudolph's favoriet: cakeschaal

Rudolph’s eigen favoriete product is de ronde, golvende cakeschaal.

In zijn programma Rudolph’s Bakery vertelt de patissier bijna dagelijks hoe leuk hij het vindt om mensen een mooi gepresenteerde taart cadeau te doen bij een feestelijke gebeurtenis. Zelf struint hij daarom wekelijks rommelmarkten en braderieën af voor leuke cakeschalen en plateaus. Van het golvende model zijn ook ramekins, ovenschalen, gebaksborden en ovenschalen verkrijgbaar, zodat je niet alleen een leuke scheptaart cadeau kunt doen maar ook eens een lekkere quiche of een cakeje.

24Kitchen Keuken Accessoires & Rudolph’s Bakery Kookspullen & Bakbenodigdheden – 24Kitchen Keukenspullen van Pannen, Snijplanken, Kookboeken voor Thuis & Bak Artikelen van Rudolph van Veen (Foto Cook&Co.nl 24Kitchen  op DroomHome.nl

24Kitchen Kookspullen

Naast de lijn met Rudolph’s Bakery producten is er ook een lijn met 24Kitchen producten, waarbij alles draait om lekker en vers eten.

De kookzender wil met deze artikelen mensen inspireren en de keuken in krijgen. Dit proberen ze niet alleen met kookboeken van de bekende tv-koks, maar daarnaast ook met handige kookspulletjes. Denk hierbij aan kookattributen zoals een pollepelhouder, een vijzel en fijne pannen maar ook aan producten die mooi staan in de keuken zoals een houten veilingkistje voor kruiden, een mooie snijplank on een houten messenblok met magnetische messen. Waar je ook naar op zoek bent, 24Kitchen heeft alles in huis om samen te koken én samen te genieten.

24Kitchen Keuken Accessoires & Rudolph’s Bakery Kookspullen & Bakbenodigdheden – 24Kitchen Keukenspullen van Pannen, Eigen kruiden Kweken & Veilingkistje en Ovenschalen voor Thuis & Bak Artikelen van Rudolph van Veen (Foto Cook&Co.nl 24Kitchen  op DroomHome.nl)

Ben je ook nieuwsgierig naar de Rudolph´s Bakery en 24Kitchen producten? Meer 24Kitchen inspiratie & shoppen...
 

Google+