Design Keuken | Niet van Marmer te Onderscheiden!

Niet van marmer te Onderscheiden

Marmer Look Keuken Werkbladen & Vloeren 

Design Keuken: Keukenwerkblad & Vloer in Marmer Look Dekton Oppervak (Foto Dekton  op DroomHome.nl)
Cosentino Group, wereldleider in de productie en distributie van innovatieve oppervlakken, speelt in op de huidige marmertrend met zowel Silestone® als Dekton®.

Silestone® by Cosentino, wereldleider op het gebied van kwartsoppervlakken, introduceert de nieuwe kleur Blanco Orion uit de nieuwe Nebula Alpha serie. Deze serie is geïnspireerd door de schoonheid van de aarde en de natuur. Aders in aardtinten doorkruisen het werkblad op een willekeurige, onregelmatige wijze voor een natuurlijk effect.

Orion White is een combinatie van lichte kleuren met een rijk palet van subtiele en elegante grijstinten. Met lichte, zachte aders geïnspireerd op natuursteen die zorgen voor met een uitgesproken kunstzinnig karakter.

Design Keuken: Keukenwerkblad & Vloer in Marmer Look Dekton Oppervak (Foto Dekton  op DroomHome.nl)

Dekton by Cosentino, het nieuwe ultracompacte oppervlak, introduceert ook een marmervariant: Aura. Aura valt op omdat met één enkele tegel een eindeloos symmetrisch patroon te creëren is. Dankzij acht unieke designs, zijn composities mogelijk waarbij de nerven van de ene tegel in de andere overlopen. Daardoor ontstaat een spiegeleffect dat "bookmatching" wordt genoemd. Aura kan dus zowel verticaal als horizontaal voor een continu ontwerp zorgen dat zich aan de voorkeur van de klant aanpast. Wat de kleur betreft, is de bleke, witte achtergrond van Aura gestreept met prachtige, scherpe nerven die natuurlijke rotsformaties nabootsen.

Bron: Consentino

Google+