Zomerse Riverdale Keuken Trend 2015

Zomerse Riverdale Keuken Trend 2015

Riverdale Woontrend: Bohemian Blend

Riverdale Keuken Trend: Bohemian Blend: Nieuwste Riverdale Servies met Blauwe Decoratie op Gedekte Tafel met Stalen Riverdale Kast in de keuken. Foto Riverdale  op DroomHome.nl)
We brengen met z'n allen steeds meer tijd door in de keuken. Riverdale geeft de nieuwe woonkeuken haar eigen sfeer met de nieuwste Riverdale keukenaccessoires.

Voor de kookliefhebbers is er naast een uitbreiding van het basisservies ook een servies ontwikkeld met blauw dessin. Voorzien van bloemen en grafische patronen een lust voor het oog.

Riverdale Keuken Trend: Bohemian Blend: Nieuwste Riverdale Servies met Blauwe Decoratie op Gedekte Tafel met Placemats & Houten Eetstoelen in de Keuken.  (Foto Riverdale  op DroomHome.nl)

Geniet van het nieuwste Riverdale servies met blauwe motieven op de gedekte tafel met placemats.

Van kommen, borden tot verschillende schalen. geheel verschillende houten stoelen staan aangeschoven onder de tafel in de keuken.

Riverdale Keuken Trend: Bohemian Blend: Nieuwste Riverdale Servies met Blauwe Decoratie in Riverdale Stalen Kast, Voorraadpotten, Bestek en Andere keukenaccessoires in de Keuken.  (Foto Riverdale  op DroomHome.nl)

Nieuw design: In de stalen Riverdale kast staat het prachtige wit met blauwe servies, aluminium theeketel, verschillende schalen en voorraadpotten van Riverdale.

Riverdale Keuken Trend: Bohemian Blend: Verschillende Riverdale Voorraadblikken in Riverdale Stalen Kast in de Keuken.  (Foto Riverdale  op DroomHome.nl)

Mooie Riverdale voorraadblikken in zachte pastel aarde kleuren zijn een prachtige aanvulling in de open keukenkast. Verschillende blikken met opdrukken als Sweets, Cereals, Biscuits, Coffee, Sugar & Chocolates.

Riverdale Keuken Trend: Bohemian Blend: Riverdale Etagere in de Keuken met Taste Olie & Azijn Flessen en andere Keukenaccessoires.  (Foto Riverdale  op DroomHome.nl)

Riverdale etagere met deze keer geen koekjes of chocolade maar schelpen in lichte kleuren. Daarnaast staan de Riverdale TASTE olie & azijn flessen op de keukentafel.

Bron: oa. Riverdale.nl

Google+