KeukenCoach, de mooiste keukenwinkel op woonboulevard Ekkersrijt

KeukenCoach, dé keukenwinkel op meubelplein Ekkersrijt, Son en Breugel

Witte moderne keuken met eiland van KeukenCoach (Foto: KeukenCoach  op DroomHome.nl)

De 4de KeukenCoach winkel van de Keukenspectrum Groep is op woonboulevard Ekkersrijt geopend door wethouder Jan Boersma!

Ralph van den Langenberg is franchisenemer van de prachtige KeukenCoach winkel op het meubelplein Ekkersrijt te Son en Breugel. Zijn team wordt versterkt door Hans Klemkerk en Martijn Heesakkers. Zij voorzien iedere klant van een keukenadvies op maat. De experts van KeukenCoach begeleiden hun klanten door het hele proces, van idee tot oplevering. Ze zijn flexibel, integer en geworteld in de lokaliteit. Het pand aan de meubelboulevard is volledig in de stijl van het unieke KeukenCoach concept. Een ruime opstelling met een beneden- en bovenverdieping vol keuken inspiratie. Iedereen is van harte welkom om de prachtige KeukenCoach winkel op Ekkersrijt te bezoeken!

Opening keukenwinkel KeukenCoach Eindhoven op woonboulevard Ekkersrijt (Foto: Keukenspectrumgroep  op DroomHome.nl)

Roel Oostra, medeoprichter van Keukenspectrum Groep: “In de opbouw van het merk KeukenCoach kiezen we bewust voor mooie locaties rondom grote steden om het merk body en bekendheid te geven. Vandaar dat gekozen is voor Ekkersrijt nabij Eindhoven. Hierna groeien we fijnmaziger verder met ondernemers geworteld in de lokaliteit.”

KeukenCoach, nieuw keuken concept!

Eindhoven is de 4de KeukenCoach winkel. Dit relatief nieuwe keuken concept opende eerder vestigingen in Amsterdam (2020), Amersfoort (franchise, 2020) en Rotterdam (2021). Mustapha Sarti is franchisenemer in Amersfoort. Hij opent dit voorjaar zijn 2de KeukenCoach winkel in Utrecht (nieuwbouw Kanaleneiland).

Mustapha Sarti: “Als franchisenemer van KeukenCoach ben je direct betrokken bij de ontwikkeling van het concept en draagt jouw invloed bij aan het succes.”

Keukenspectrum Groep: 20 jaar ondernemerschap

De broers Jaap en Roel Oostra begonnen 20 jaar geleden Keukenspectrum Groep. Gefundeerd op gemeenschappelijke waarden als vertrouwen, integriteit en respect werd dit een groot succes. Inmiddels exploiteert Keukenspectrum Groep meer dan 30 winkels met de concepten I-KOOK en KeukenCoach.

Roel Oostra licht toe: “KeukenCoach is het resultaat van ruim 20 jaar ervaring in de branche. Hier gaat het kopen van een keuken net even anders. In onze service gaan we een stap verder dan anderen. We stoppen pas als je helemaal tevreden bent en gidsen jou vanaf ontwerp tot oplevering naar jouw droomkeuken. We gaan áltijd voor het beste resultaat.”

Meer informatie: Keukenspectrum Groep

Google+