KeukenCoach, de mooiste keukenwinkel op Woonboulevard Utrecht

KeukenCoach Utrecht, dé keukenwinkel op de woonboulevard

KeukenCoach Utrecht winkel op Woonboulevard Utrecht – Industriële keuken (Foto: KeukenCoach  op DroomHome.nl)

KeukenCoach: Vind het hart van je huis, in het hart van het land: Utrecht!

Keukenspectrum Groep heeft haar vijfde KeukenCoach vestiging geopend en wel op de Woonboulevard Utrecht, Kanaleneiland. De bijzondere keukenwinkel, gevestigd aan de Decimalaan, wordt gerund door franchisenemer Mustapha Sarti. Zijn team bestaat uit de keukenexperts Walid Asfour, Noureddine Sarti, Michel Takahashi, Nadia Adli en Serkan Can. Samen staan zij klaar om iedere klant te voorzien van persoonlijk en gedegen keukenadvies. De experts van KeukenCoach begeleiden hun klanten gedurende het gehele proces, van concept tot na oplevering. Ze zijn flexibel, betrouwbaar en nauw verbonden met de lokale gemeenschap.

Persoonlijk & gedegen keukenadvies

Het pand is volledig in lijn met het unieke KeukenCoach concept. Het biedt een ruime opstelling met een bovenverdieping vol keukenideeën. Iedereen is van harte welkom om de winkel te bezoeken en raak geinspireerd door de verrassende keukenopstellingen in warme kleuren en prachtige materialen. 

KeukenCoach Utrecht winkel opening op Woonboulevard Utrecht – Jaap Oostra, Mustapha Sarti & Roel Oostra,  (Foto: KeukenCoach  op DroomHome.nl)

"KeukenCoach gaat áltijd voor het beste resultaat voor jou en je keuken!"

Roel Oostra, medeoprichter van Keukenspectrum Groep: “Een mooie mijlpaal om KeukenCoach Utrecht op de kaart te zetten. Fijn om dit project samen met een doorgewinterde ondernemer als Mustapha Sarti op te zetten.”

KeukenCoach Utrecht op Woonboulevard Utrecht is de vijfde KeukenCoach winkel. Dit relatief nieuwe concept opende eerder vestigingen in Amsterdam (Villa Arena 2020), Amersfoort (franchise, 2020) en Rotterdam (Alexandrium 2021). Afgelopen maart (2023) werd KeukenCoach Eindhoven (Woonboulevard Ekkersrijt) door franchisenemer Ralph van den Langenberg officieel geopend. 

Mustapha Sarti: “Het is voor mij heel inspirerend om mee te bouwen aan het merk KeukenCoach en samen te werken met de mensen erachter.”   

Keukenspectrum Groep: 20 jaar gepassioneerd ondernemerschap!

De broers Jaap en Roel Oostra begonnen 20 jaar geleden Keukenspectrum Groep. Gefundeerd op gemeenschappelijke waarden als vertrouwen, integriteit en respect werd dit een groot succes. Inmiddels exploiteert Keukenspectrum Groep meer dan 30 winkels met de concepten I-KOOK en KeukenCoach. 

Roel Oostra licht toe: “KeukenCoach is het resultaat van ruim 20 jaar ervaring in de branche. Hier gaat een keuken kopen net even anders. In onze service gaan we een stap verder dan anderen. We stoppen pas als je helemaal tevreden bent en gidsen jou vanaf ontwerp tot oplevering naar jouw droomkeuken. We gaan áltijd voor het beste resultaat.”


Keuken special met alles over de laatste keuken trends!

Google+