Keukenplaats Uniek Concept

Keukenplaats Unieke Keukens; Uniek Concept

Keukenplaats Unieke Keukens; Uniek Concept – Osnabruck Eilandkeuken (Foto Keukenplaats  op DroomHome.nl)

Dat keukens in Duitsland vaak een stuk goedkoper zijn, is een geheim dat niet zo goed bewaard is gebleven. Minder bekend is dat je ook in Nederland kunt profiteren van Duitse prijzen. Bij Keukenplaats!

Hoe wij dat waarmaken? Simpel: door Duitse keukens aan te bieden die grootschalig worden ingekocht en rechtstreeks uit Duitsland komen. Maar er is meer dat Keukenplaats uniek maakt:

  • Wij werken alleen op afspraak en houden zo onze kosten én daarmee jouw prijs laag;
  • Een transparante prijsberekening en direct een definitieve prijs;
  • Snelle levering: door slimme logistiek kunnen wij een keuken snel leveren, soms al binnen 10 dagen;
  • Degelijke Duitse keukens met 5 jaar garantie op meubels en 2-5 jaar op apparatuur.

Keukenplaats Unieke Keukens; Uniek Concept – Hannover Rechte Keuken (Foto Keukenplaats  op DroomHome.nl)

Wij komen bij je thuis
Een keuken kopen gaat in Nederland al decennia volgens hetzelfde recept. Op een vrije (zon)dag sluit men massaal achteraan in de rij op de woonboulevard. In een propvolle zaak schuift men langs de ene na de andere zorgvuldig geprepareerde keuken. Dat is niet fijn winkelen. In zo’n omgeving is het lastig om je voor te stellen hoe een keuken bij jou thuis uit de verf komt en heb je niet de rust om een goede keuze te maken. Daarom komen wij naar jou toe. Op basis van jouw ruimte en wensen maken wij een 3D tekening van je toekomstige keuken. Zo simpel dat het eigenlijk heel logisch is.

Kom je toch liever naar ons toe?
Ook dat is natuurlijk geen probleem. Maak een afspraak bij een van onze 20 vestigingen. Ook daar weten we met een persoonlijke touch jouw droomkeuken te realiseren. Want wij werken altijd op afspraak, of dat nou in een van onze vestigingen of bij je thuis is. Zo heb je altijd onze onverdeelde aandacht en werken wij efficiënt. En dat laatste zie jij dan weer terug in de prijs van je keuken.

Keukenplaats Unieke Keukens; Uniek Concept – Magdeburg Landelijke Keuken (Foto Keukenplaats  op DroomHome.nl)

Maatwerk in keukens
Een persoonlijk adviesgesprek, een 3D tekening van je keuken en eventueel zelfs een bezoek aan huis; Keukenplaats weet als geen ander dat elke situatie om zijn eigen aanpak vraagt. Geen kant-en-klare keukens, maar jouw wensen zijn bij ons het uitgangspunt. Dat betekent dat wij altijd maatwerk leveren. Iets dat bij een keuken eigenlijk vanzelfsprekend zou moeten zijn.

Keuken kopen bij Keukenplaats: hoe het werkt
Bij ons begint het uitzoeken van een nieuwe keuken met een persoonlijk adviesgesprek. In dat gesprek komen jouw wensen en de beschikbare ruimte aan de orde. Op basis daarvan gaan onze adviseurs aan de slag en werken zij een aantal 3D tekeningen uit. Zo heb je meerdere ontwerpen om te vergelijken en zie je direct welke nuances er mogelijk zijn. Dit alles is bovendien geheel gratis en vrijblijvend.

Op basis van het door jou gekozen ontwerp kunnen wij direct een offerte opstellen. Als je hiermee akkoord gaat wordt de keuken razendsnel - soms al binnen 10 dagen – rechtstreeks vanuit Duitsland geleverd. Je keuken wordt voorgemonteerd geleverd. Volledige montage is ook mogelijk, tegen een meerprijs.

Google+