Keukentrends 2020

Wat zijn de Keuken Trends van 2020?

Keukentrends 2020: werkblad en aanrechtblad TopLaminaat Statue Grey (Foto Dekker Zevenhuizen  op DroomHome.nl)

Dekker Zevenhuizen heeft, samen met trendforecaster Monique van der Reijden, de keukentrends 2020 uitgebreid in kaart gebracht. Helemaal nieuw zijn die trends niet. Interieurtrends zijn immers niet vluchtig, maar ontwikkelen zich dóór.

Keukentrends 2020: Eternal Rocks en Soft Reflections

Kijk maar naar Raw Rituals, één van de keukentrends 2019. Die had een onderliggende stroming waarin het sobere kleurgebruik, de rustige kleuren en de natuurlijke materialen een tegenwicht boden aan de drukte om ons heen. Die stroming zien we weer terug in een belangrijke trend voor 2020: Eternal Rocks.

Tegenover al die natuurlijke materialen staan de nieuwste hightechmaterialen en -technieken: terrazzolooks, 3D-prints, hoogglans, spiegelende materialen ... Vaak wordt er weer wat rust in gebracht door het gebruik van zachte stoffen, nude tinten en pastels. Soft Reflections, dus. Lees hier wat belangrijk wordt in 2020 ‒ en wat u dus niet mag missen!

Keukentrend Eternal Rocks

Keuken stijl kenmerken: soberheid, geometrie en duurzaamheid
Even ontsnappen aan de drukte om ons heen, dat doen we het liefste thuis. Onze eigen rituelen helpen ons ook om weer tot onszelf te komen. Daarbij horen imposante en soms ruwe vormen en een kerkelijke, monumentale uitstraling. De veelal natuurlijke materialen en kleuren zijn sober en ingetogen. We zijn zuinig op onze wereld, en hechten aan duurzame materialen. In de Eternal Rocks-keuken worden beton, hout, marmer en steen gecombineerd. Accentkleuren zijn terra en blauw.

Keukentrends 2020: werkblad en aanrechtblad TopLaminaat Statue Black (Foto Dekker Zevenhuizen  op DroomHome.nl)

Helemaal Eternal Rocks is een keuken met een Toplaminaat blad in de kleur marmer Statue Grey of Statue Black. De achterwand in de kleur Sparkle Gold en de kraan Lanesto Forte in de kleur Gun Metal maken het plaatje compleet!

Keukentrend Soft Reflections

Keuken stijl kenmerken: high-tech, nude en pastels 
In de wereld van architectuur en interieur draait het om duurzaamheid keuken. En die ontwikkeling kan niet zonder hightechoplossingen en futuristische materialen! In Soft Reflections zien we vooral spiegelingen, gekleurd glas en lichtreflecties met iriserende kleuren. Om dat futuristische op een sfeervolle manier in huis te halen, voegen we zachte stoffen, nude tinten en pastels toe. En om in al die transparantie toch wat privacy te creëren, maken we schermen en nisjes. In de Soft Reflections keuken worden glas, marmer, rvs en chromen of metallic accessoires gecombineerd met accenten van neon of iriserende kleuren.

Keukentrends 2020: werkblad en aanrechtblad TopCore Mahal (Foto Keukenstijlen Dekker Zevenhuizen  op DroomHome.nl)

In de Soft Reflections keuken stijl ziet u TopCore Mahal; een marmerlook met een matte steenstructuur. De toevoeging van een rvs kraan en spoelbak, een stijlelement in de kleur van dit jaar: neo-mint, maken deze trend helemaal af.

Bezoek house4kitchen
Welke nieuwe keukentrends kleuren, materialen en vormen zien we volgend jaar? En welke producten passen nog steeds in het tijdsbeeld? In het house4kitchen presenteert Dekker Zevenhuizen de concrete vertaling van de trends.  Ga kijken, de indrukwekkende en inspirerende presentatie van Dekker brengt u zeker op ideeën!

Meer informatie op: House4kitchen.de/nl/home.html - Dekkerzevenhuizen.nl/h4k

Google+