KitchenAid Artisan Black Tie Keukenmixer

KitchenAid Limited Edition Matzwarte Keukenmixer

KitchenAid Limited Edition Artisan Black Tie Stand Mixer in Mat Zwart – MEER Keukenapparatuur Inspiratie… (Foto KitchenAid  op DroomHome.nl)

Matzwart is het nieuwe zwart. Voornamelijk bekend om haar kleurrijke en felbegeerde stand mixers, lanceert KitchenAid haar eerste éénkleurige versie: de Limited Edition Artisan Black Tie stand mixer. Deze limited edition mixer is de eerste in een lijn van een jaarlijks terugkerende variant. De nieuwe mixer viert de tot nu 85 beschikbare kleuren van deze iconische keukenbenodigdheden. Dit collectors item is gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder zink, satijn en zwart chroom en afgewerkt met een prachtige gietijzeren textuur. 

De KitchenAid Artisan Mixer is een alleskunner die ook nog eens super gemakkelijk in het gebruik is. En voldoet als perfecte interieur item als je streeft naar een chique en elegante look. Dit unieke verzamel item is vanaf nu verkrijgbaar. Maar wees er snel bij, in Europa verschijnen er maar liefst 1000 Black Tie stand mixers op de markt.

De Artisan Black Tie stand mixer heeft een klassiek, gedurfd, modern ontwerp en is een verfijnde uitvoering van de klassieke stand mixer. Net als het ‘kleine zwarte jurkje’, is de nieuwe mixer een tijdloos verzamel item dat nooit uit de mode zal raken.

KitchenAid Artisan Black Tie Stand Mixer in Mat Zwarte Limited Edition. (Foto KitchenAid  op DroomHome.nl)

De Black Tie stand mixer bevat een 4,8 liter zwarte roestvrijstalen kom en een zwarte draadgarde, deeghaak en platte menghaak. Alles is vaatwassersbestendig en beschikt over de dezelfde robuustheid als de standaardmodellen.

KitchenAid is pionier als het gaat om felle kleuren in de keuken te brengen. In de afgelopen twee jaar hebben we zowel het kleine als grote apparatenaanbod uitgebreid met een verscheidenheid aan mat afgewerkte apparaten die een elegante verschijning zijn. De Artisan Black Tie Limited Edition 4.8 L Tilt-Head Stand Mixer is verkrijgbaar tegen een prijs van € 999. Bron: Kitchenaid.nl

Google+