Kokend Water Kraan | Thee Tijd met Quooker!

Kokend Water Kraan | Thee Tijd met Quooker

Quooker: Kokend Water Kraan – Thee Tijd met Quooker! (Foto: Quooker Kraan & Quooker Thermosfles  op DroomHome.nl)

Quooker Kraan & Quooker Special Edition Thermosfles

Heerlijk ontspannen met een kopje thee. Even bijkomen van de hectiek van de dag doe je in een handomdraai met de kokend water kraan, Quooker. Theezakje in de pot, direct kokend water erbij en genieten maar!

De nieuwe Quooker Fusion is één kraan voor warm, koud en kokend water. Dus maar 1 kraan op je aanrecht. Zo er keuze is uit vele smaken thee, heeft Quooker 8 kraanmodellen en 3 finishes. Voor iedere keukenstijl een Quooker.

#Trots! Wist je dat de Quooker een Hollandse design kraan is en dat hij al in één op de vijf keukens geplaatst wordt. Maar wat wil je ook met al die ZZP’ers en thuiswerkers die even een relax moment inlassen. Ook op kantoor: geen gehang meer rond de waterkoker tijdens lunchtijd & het 4 uurtje met een Quooker in de kantoor-keuken.

Quooker Toepassingen

Naast thee en filterkoffie zetten heb je ook in no time een Cup a Soup'je en noedelsoep bereid. De complete zakjes en bekers noedelsoep zijn zeer populair tegenwoordig als tussendoortje. Door het kokende water gaat het koken van groenten als aardappels en pasta vele malen sneller. De Quooker heeft ook een geweldige toepassing voor alle jonge ouders: het steriliseren van speentjes.

Naast dat de kokend water kraan veel tijd bespaart, is het veilig voor kinderen dankzij de dubbeldruk-draai bedieningsknop. En de Quooker is zuinig met water en energie.

Ga je op vakantie en dan merk je waar je de Quooker eigenlijk ongemerkt de hele dag voor gebruikt. Kon je de Quooker maar altijd meenemen! Meer informatie: Quooker.nl

Google+