Krasvaste Inductie Kookplaten van Küppersbusch

Krasvaste Inductie Kookplaten van Küppersbusch

Keuken Trends: Küppersbusch Krasvaste Inductie Kookplaten met SlimTouche Bediening en Ingebouwde Afzuiging – Inductie Kookplaat Metallic – MEER Keuken Inspiratie… (Foto Küppersbusch  op DroomHome.nl)

Küppersbusch presenteert twee nieuwe kookplaten met extreem robuuste kookoppervlakken.

Det gepatenteerde SCHOTT CERAN® Miradur ™ coating beschermt het kookvlak permanent tegen krassen. Huidige kookplaten met ceran oppervlakten hebben een hardheid van 6, de nieuwe SCHOTT CERAN® Miradur ™ kookplaat heeft een hardheid van 9,5 op de hardheidsschaal van de Mohs. SCHOTT CERAN® Miradur ™ vermindert niet alleen de gebruiksporen door schoonmaken en koken, maar zorgt er ook voor dat het kookveld na vele jaren ook nieuw toont. De metallic look geeft de kookplaat een fascinerende uitstraling.

Nieuwe SlimTouch bediening
De 80 cm kookzones zijn ook uitgerust met de nieuwe Küppersbusch SlimTouch bediening: de 11-stappen energieregeling is makkelijk en intuïtief te gebruiken en niet zichtbaar bij uitschakelen. Het display wordt alleen verlicht als de kookzone is ingeschakeld – een bijzonder esthetische oplossing voor ontwerpliefhebbers. Daarnaast hebben de KI 8820.0 modellen een vooraf gedefinieerd warmhoudfase van ongeveer 70 ° C. Door de brugfunctie kunnen twee kookzones worden gecombineerd tot een groot kookvlak. De chef-functie is verdeeld in drie kookzones (links, midden en rechts), die individueel kunnen worden aangepast met een power fase. Koken kan dan flexibeler worden door de pannen naar de andere zones te verplaatsen en niet door het vermogensniveau te veranderen. De kookplaat is volledig geintegreerd in te bouwen, vlak op te bouwen en met afgeschuinde randen te leveren.

Keuken Trends: Küppersbusch Krasvaste Inductie Kookplaten met SlimTouche Bediening en Ingebouwde Afzuiging – Inductie Kookplaat Wit. (Foto Küppersbusch  op DroomHome.nl)

Nieuw: Witte inductie kookplaat met Ingebouwde afzuiging
Nieuw in het assortiment is een 80 cm brede witte inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Hiermee is Küppersbusch de eerste fabrikant die deze combinatie in wit aanbied. Het ventilatierooster kan ook in zes verschillende kleuren worden aangepast.

Het metalen vetfilter kan eenvoudig uit de sparing verwijderd worden en in de vaatwasser worden gereinigd. Deze bijzonder stille afzuiging heeft maximaal 55 decibel. Het witte kookvlak met geïntegreerde afzuiging combineert bijzonder goed met natuursteenbladen, maar past ook perfect bij hout- en betonoppervlakken. Bron: Kuppersbusch.com

Google+