Kvik keuken Oakwood: Deense design keuken van massief eikenhout

Kvik keuken Oakwood: Deense design keuken van massief eikenhout

Kvik keuken Oakwood van massief eiken hout (Foto: Kvik  op DroomHome.nl)

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken die strak, stijlvol, duurzaam en functioneel is? Dan is de Kvik keuken Oakwood, wellicht jouw droomkeuken! Deze Kvik keuken is gemaakt van massief eikenhout en heeft een minimalistisch en greeploos ontwerp dat typisch is voor het Deense design. In dit blog lees je alles over de Oakwood keuken van Kvik en waarom deze keuken een prachtige keuze is voor je huis.

Wat maakt Kvik keuken Oakwood zo bijzonder?

De Oakwood keuken is één van de nieuwste ontwerpen van Kvik, de Deense keukenfabrikant die al 40 jaar betaalbare designkeukens levert. De Oakwood keuken onderscheidt zich door haar ambachtelijke karakter en haar aandacht voor het klimaat. De Kvik keuken is namelijk gemaakt van 100% FSC-gecertificeerd duurzaam Europees hout, wat betekent dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Bovendien is de productie van Kvik sinds 2021 CO2-neutraal, waardoor u met een gerust hart kunt genieten van uw nieuwe keuken.

Kvik keuken Oakwood met massief eiken houten keukenfrontjes (Foto: Kvik  op DroomHome.nl) 

De Oakwood keuken van Kvik heeft ook een elegant en tijdloos ontwerp dat past bij de landelijke, moderne, industriële en design keukenstijl. De keuken bestaat uit drie lades met vingerverbindingen, die gescheiden worden door zwarte lijnen. Deze lijnen geven de keuken een strakke en moderne uitstraling, terwijl het warme hout zorgt voor een gezellige en natuurlijke sfeer. De lades hebben ook geïntegreerde handgrepen, waardoor de keuken een minimalistisch en greeploos karakter krijgt. Dit maakt de keuken ook makkelijk schoon te houden, want er kunnen geen kruimels of vuil achterblijven in de handgrepen.

Hoe personaliseer je de Kvik Oakwood keuken?

De houten keuken is niet alleen mooi en duurzaam, maar ook flexibel en aanpasbaar aan je wensen en behoeften. Je kunt namelijk zelf kiezen hoe je de gezellige keuken wilt indelen, welk werkblad je wilt gebruiken en welke apparatuur je wilt installeren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een kookeiland opstelling, een hoekkeuken indeling of een rechte opstelling. Kies ook het houten, stenen, keramieken of composiet werkblad dat past bij je smaak en budget. Verder maak je de keuken compleet met de apparatuur die aansluit bij jouw manier van koken.

De Oakwood keuken van Kvik is een perfecte combinatie van stijl, duurzaamheid en functionaliteit. Met deze houten keuken haal je degelijk Deens design in huis, tegen een betaalbare prijs!

Google+