MixMaster Keukenmixer - Home Made Italiaanse Gerechten

MixMaster Keukenmixer van Espressions

Keukenmixer MixMaster Combo van Espressions – Pasta Maker en Gehakt Kneden –Meer Keukenapparaten… (Foto Espressions  op DroomHome.nl)

De MixMaster van Espressions staat in de keukenwereld inmiddels bekend om magnifieke mengresultaten. De krachtige machine kent nu een nieuwe uitvoering: de MixMaster Combo.

De naam zegt het al: Een apparaat dat toepassingen combineert. Zo heb je voor het maken van pasta (van kneden tot snijden) en het draaien van vers gehakt nu nog maar 1 machine nodig. De ambachtelijke bereidingswijzen zijn bijzonder toegankelijk, en laten een beginner zich chef-kok voelen.

Italiaanse ambacht: kakelverse pasta, zelf gehakt draaien
De machine kneedt nog steeds in 2 minuten ei, water, bloem en olijfolie tot een perfecte bol pastadeeg. En meteen dóór: met de pastadraaier super makkelijk prachtige pastavellen maken. De pastasnijder snijdt deze tot prachtige tagliatelle of spaghetti chitarra (vierkante slierten). Verse pasta hoeft slechts enkele minuten te koken. Kortom: Kakelverse pasta maken met de MixMaster Combo is een leuk, snel en ambachtelijk Italiaans klusje. Met prachtig resultaat.

Als je vervolgens de pastasnijder afkoppelt en vervangt door de vleesmolen, en daar bijvoorbeeld een combinatie van rauwe ham, rosbief, ui, knoflook en basilicum doorheen laat lopen krijg je verbluffend eenvoudig het lekkerste gehakt voor je saus, of voor het maken van worst of gehaktballen. Varieer met de meest sensationele samenstellingen van kruiden en vlees!

Buiten de pasta- en gehaktspecialist is de Combo nog steeds een MixMaster, met de mengcapaciteit die men van Espressions gewend is.  De 12 traploos instelbare (bijna geruisloze) snelheden zorgen voor de passende snelheid per klus, dus ook voor je spaghettisaus! Snelheid en duur worden op het Lcd-scherm weergegeven. De ingebouwde ‘slow-start’ zorgt ervoor dat inhoud niet uit de mengkom opspat.

Meer MixMaster Combo keukenmixer inspiratie en shoppen!

Google+