Nieuw. Quooker Zwart

Kokendwaterkraan Quooker Zwart

Kokendwaterkraan Quooker Zwart – Zwarte Fusion Square Kraan en Zwarte Fusion Round Kraan – MEER Keuken Trends… (Foto Quooker  op DroomHome.nl)

Gracieus, mysterieus, een tikje duister. En toch een allemansvriend. Want zet een Quooker met zwarte finish neer en hij past in het plaatje. Combineer hem met beton voor een sobere look. Of ga op chic, met rijke materialen als zwart marmer, graniet en messing. Zinderend koud en verkoelend warm!

Op de Salone del Mobile in Milaan was te zien hoe donkere kleuren en rijke materialen de boventoon voeren in Europees design. Donkerblauw, paars, groen, grijs en ook zwart zijn dé nieuwe tinten voor in de keuken. Quooker voegt zich naar die trend met de introductie van de zwarte kokendwaterkraan, een ‘pièce du résistance’ in iedere moderne keuken.

Nachtelijk zwart
Poëzie is net zo verfijnd en doordacht als het merk Quooker. De Nederlandse schrijver en tv-presentator Abdelkader Benali is een liefhebber van koken en heeft naast zijn kookboek de tentoonstelling ‘Ik kook dus ik ben’ in het Wereldmuseum in Rotterdam. Hem werd gevraagd een gedicht te schrijven, dat de hoofdrol speelt in de campagne voor Quooker zwart.

Al wat water is en kookt, koelt af
en zoekt een donker onderkomen
traag dompel ik mijn handen in de nacht
voel ze vollopen met nieuwe dromen
zachtjes ontstijg ik aan dit donker water
om sterker aan de oppervlakte te komen
wat aan het licht komt overrompelt met haar nachtelijk zwart
zinderend koud en verkoelend warm

Kokend Water Kraan Quooker Zwart – Zwarte Fusion Square Kraan en Zwarte Fusion Round Kraan. (Foto Quooker  op DroomHome.nl)

Verkrijgbare modellen
Quooker zwart is de naam van alle Quooker-producten met zwarte finish. De collectie bestaat uit een zwarte Fusion Square en Fusion Round, oftewel met een strakke rechte of sierlijke ronde uitloop. Beide zwarte kranen zijn mengkraan en kokendwaterkraan in één en wisselen direct van koud naar kokend water en andersom. Ze bieden alle voordelen van de vertrouwde Quooker: energiezuinig, veilig, waterbesparend, ruimtebesparend en vooral tijdbesparend. Ook de bijpassende zeeppomp is in het zwart verkrijgbaar. De zwarte Fusion Square en Fusion Round worden geleverd met PRO3 reservoir of een COMBI of COMBI+ reservoir voor onder het aanrecht. Bron: Quooker.nl

Google+