Nieuwe HEMA waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat, staafmixer en blender

Nieuw ontwerp HEMA waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat, staafmixer en blender

Nieuwe veilige Hema waterkoker Cool Touch (Foto HEMA  op DroomHome.nl)

Met het nieuwe keukenassortiment van de HEMA waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat, staafmixer en blender maak je van elk moment van de dag een geniet moment. De nieuwe HEMA keukenapparatuur is niet alleen heel handig en gemakkelijk in gebruik, ze zijn ook stijlvol en een echte blikvanger op je aanrecht. De HEMA keukenapparaten uit het nieuwe assortiment zijn zwart en van roestvrijstaal waardoor ze een luxe uitstraling hebben. De nieuwe HEMA broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat, staafmixer en blender hebben een luxe uitstraling door de kleuren zwart en RVS. Bekijk ze hier allemaal!

Nieuwe Hema waterkoker glas met LED verlichting (Foto HEMA  op DroomHome.nl)

Veilige HEMA waterkoker

Voor de theeliefhebbers heeft HEMA maar liefst twee nieuwe waterkokers. Zo is er een HEMA waterkoker van glas, dankzij de ledverlichting biedt deze waterkoker een extra beleving in de keuken of op kantoor. Daarnaast is er de Cool Touch waterkoker, door de strakke, zwarte en luxe uitstraling is dit een toevoeging in elk huishouden. De Cool Touch is naast een mooi apparaat ook een veilig apparaat. De HEMA waterkoker Cool Touch heeft een dubbelwandige isolatie, dit zorgt ervoor dat het water langer warm blijft, zo hoef je minder vaak de waterkoker opnieuw aan te zetten. Ook wordt de buitenkant niet warm; een goede optie als je kleine boefjes hebt rondlopen.

Nieuwe Hema koffiezetapparaat en HEMA melkopschuimer in zwart met RVS (Foto HEMA  op DroomHome.nl)

HEMA koffiezetapparaat en HEMA melkschuimer

Om de ochtend goed te beginnen heeft HEMA verschillende apparaten zodat het aan niks kan ontbreken. Zo heeft het nieuwe HEMA koffiezetapparaat met een glazen kan, een warmhoudplaat en een uitneembaar filter. Om je koffie helemaal compleet te maken is er een stijlvolle melkschuimer voor de cappuccino en latte drinkers waarmee je een heerlijke warme koffie drinkt. De HEMA melkschuimer is voorzien van twee verschillende gardes die gemakkelijk om te wisselen hierdoor krijg je heerlijke warme melk of heerlijk warm welkschuim.

Nieuwe Hema broodrooster en tosti ijzer in zwart met RVS (Foto HEMA  op DroomHome.nl)

HEMA broodrooster en HEMA tosti ijzer

Heerlijke broodjes maak je met de HEMA broodrooster waarmee je twee broodjes tegelijk roostert. De broodrooster komt met een opzetrekje waardoor het ook mogelijk is wat grotere broodjes op te warmen. Zo heb je een heerlijk warm croissantje als ontbijt of een krokant pistoletje tijdens de lunch. Naast de HEMA broodrooster vind je ook een HEMA tosti ijzer waar onze Hollandse boterhammen in passen.

 Nieuwe Hema blender en staafmixer in zwart met RVS (Foto HEMA  op DroomHome.nl)

HEMA blender en HEMA staafmixer - mixen en blenden

Het assortiment is helemaal compleet met de blenders van de HEMA. Met de HEMA staafmixer set kook jij de sterren van de hemel. Zo maak je heerlijke soepen met de HEMA staafmixer, klop je verse slagroom voor bij de Hollandse aardbeien met de garde en krijg je heerlijke verse pesto door de hakmolen te gebruiken.

De HEMA blender komt met twee extra standen; de pulsstand en de ice crush stand. Hiermee maak je verse sappen in een handomdraai, voor wat extra vitamines tijdens het thuiswerken of gewoon omdat ze heel erg lekker en snel klaar zijn.

Jouw HEMA waterkoker, broodrooster en tosti ijzer, koffiezetapparaat en melkschuimer, staafmixer en blender shop je veilig & snel op Hema.nl!

Google+