Nieuwe Keukenapparaten 'Shade Of Grey'

Küppersbusch Keukenapparaten 'Shade Of Grey'

Küppersbusch Shade of Grey Keukenapparaten Collectie in een Warme Middel-Grijze Metallic Kleur – MEER keuken Trends… (Foto Küppersbusch  op DroomHome.nl)

Küppersbusch introduceert een nieuwe serie keukenapparaten in een warm getinte middel-grijze metallic kleur. “Shade of Grey” is opvallend en tevens onopvallend het geeft de mogelijkheid te combineren met de huidige favoriete kleuren in het interieur.

De apparaten uit de ‘Shade of Grey” serie passen perfect bij natuurlijke ondergronden zoals hout, steen en beton, maar ook in witte keukenoppervlakken en stijlen. De nieuwe Küppersbusch kleur benadrukt de vertrouwde waarde van het merk. Het straalt in alle bruikbaarheid warmte uit en is nog meer een nieuw statement in kleur.

De nieuwe apparaat serie “Shade of Grey” omvat niet alleen 60cm hoge inbouwovens met steamer of pyrolyse maar ook 45cm hoge compacte apparaten inclusief koffiemachine, warmtelade en accessoire lade.

Küppersbusch Shade of Grey Keukenapparaten Collectie in een Warme Middel-Grijze Metallic Kleur – Ovens & Afzuigkappen. (Foto Küppersbusch  op DroomHome.nl)

Bovendien biedt Küppersbusch ook bijpassende afzuigkappen in dezelfde kleur. Dankzij het design, kleur en verschillende handgreep stijlen, kunnen de producten uit de Professional+, Premium+ en Comfort+ serie perfect gecombineerd worden. Bron: Kueppersbusch.de

Google+