Nieuwe LG InstaView koelkast; knock, knock....

De LG InstaView koelkast van 2021

LG InstaView koelkast (Foto LG koelkast  op DroomHome.nl)

Betere hygiëne, onberispelijke stijl, Door-in-Door technologie en UVnano.

LG Electronics (LG) toont in januari 2021 op CES de nieuwe InstaView® Door-in-Door® -koelkasten. Deze bevatten geüpgradede functies en verschillende innovaties voor een beter gebruiksgemak. De LG InstaView koelkast heeft een groter glaspaneel voor het Door-in-Door® systeem, en LG voegde UVnano™ technologie toe in de ingebouwde waterdispenser voor betere hygiëne.

Verfijnde design koelkast

De InstaView verlicht de binnenkant van de koelkast door twee keer te kloppen op het transparante glas. De Door-in-Door technologie beperkt het verlies aan koude lucht, dit mede omdat er een aparte ruimte in de deur is gemaakt voor vaak gebruikte producten. Het nieuwe, meer getinte glaspaneel is een aanvulling op het bestaande vlakke roestvrijstalen ontwerp en de elegante esthetiek van de koelkast. Het InstaView®-venster is 23 procent groter dan bij de vorige modellen, waardoor het makkelijker is dan ooit om te zien wat er in de koelkast zit.

Hygiënische koelkast met UVnano-technologie

De nieuwe InstaView-koelkasten zijn nu ook voorzien van de UVnano-technologie. Die technologie maakt het mogelijk om moeiteloos en effectief een hygiënische watertapkraan te garanderen. UVnano werd voor het eerst geïntroduceerd in 2017 op de meest hoogwaardige waterdispenser producten van LG, en verwijdert één keer per uur tot 99,99 procent van de bacteriën (1).

LG InstaView koelkast (Foto LG  op DroomHome.nl)

Koelkast met LINEARCooling en DoorCooling+

Elk nieuw toestel in het assortiment bevat systemen zoals de LINEARCooling™ en DoorCooling+™. LINEARCooling minimaliseert de temperatuurschommelingen, de belangrijkste oorzaak van voedselbederf (2). Tegelijkertijd zorgt DoorCooling+ ervoor dat het hele koelcompartiment gelijkmatig afkoelt door een krachtige luchtstroom te verdelen vanuit een ontluchter (3).

LG Craft Ice in de side-by-side koelkast

Vorig jaar debuteerde LG Craft Ice™ in de InstaView-koelkasten. In 2021 komt LG Craft Ice™ naar de Side-by-Side InstaView-koelkasten. De langzaam smeltende ijsballen die door het LG Craft Ice-systeem worden gegenereerd, zorgen ervoor dat je drankjes langer koel blijven.

Meer weten: LG InstaView koelkasten kopen en bekijken!

Google+