Ontdek de nieuwste keukentrends 2021

Keukentrends 2021: Rural Chic & Soft Stream

Keukentrends 2021: Rural Chic – keukenblad Calacatta Green Ervora Ceramics (Foto Dekker Zevenhuizen  op DroomHome.nl)

Welke keukens zijn hot & happening in 2021? Welke keukenbladen, kranen, spoelbakken, achterwanden en accessoires passen in deze keuken trends? En hoe kun je de verschillende materialen, meubels en keuken kleuren 2021 combineren? Dekker Zevenhuizen heeft samen met trend forecaster Monique van der Reijden de trends prachtig in kaart gebracht. Lees verder alles over de keukentrends 2021!

Keukentrends 2021: Soft Stream – keukenblad TopLaminaat Nordic Wood (Foto Dekker Zevenhuizen  op DroomHome.nl)

Woontrend 2021 Soft Stream

In de Soft Stream woontrend worden materialen op een nieuwe, kunstzinnige manier gemixt. Door ronde vormen en vloeiende lijnen te combineren met natuursteen in zachte zand- en kiezeltonen, is de totale beleving zacht en comfortabel: harde materialen die soft lijken! Voeg een accentkleur in pastelroze, neo mint of lila toe. De organische uitstraling van de ruimte gaat hand in hand met een hightechperformance zoals een spoelbak die onder het keukenblad verdwijnt. Durf out-of-the-box te ontwerpen en geef je keuken de nieuwe look van 2021!

Keukentrends 2021: Soft Stream kookeiland als meubel (Foto Dekker Zevenhuizen  op DroomHome.nl)

Soft Stream als keukentrend 2021

In de Soft Stream keuken is het kookeiland als het ware een sculptuur geworden: het staat als een luxe meubel in de ruimte. De kookplaat en spoelbak zijn volledig weggewerkt onder het blad, waardoor je het meubel net zo makkelijk gebruikt als tafel of dressoir. Je ziet hier een keukenblad van Evora Ceramics in de matte kleur Smockey Grey gecombineerd met een achterwand van TopLaminaat in de rustige houtkleur Nordic Wood.

Lila gecoat glas voegt er een glanzend kleuraccent aan toe. De marmeren cirkels van het luxe composietsteen Cambria zijn translucent. Door het subtiele contrast tussen mat en glans, samen met ronde vormen en highttechfunctionaliteiten, is dit bijzondere ‘boemerang’meubel een pareltje voor bijvoorbeeld een loft!

Keukentrends 2021: Rural Chic – aanrechtblad Calacatta Green Ervora Ceramics met PITTcooking (Foto Dekker Zevenhuizen  op DroomHome.nl)

Woontrend 2021 Rural Chic

De woontrend Rural Chic is een nieuwe mix van landelijke en industrieel. In deze trend zie je juist geen ronde vormen, maar grote gebaren met strakke architectonische lijnen. De look-and-feel is stoer, chic en handgemaakt, en verrassende eyecatchers stelen de show.

Buitenmaterialen zoals onbewerkt hout, steen, marmer en staal krijgen een premiumstatus, en groendecoratie wordt verheven tot onderdeel van het ontwerp. Zo bevindt Rural Chic zich op de grens van binnen en buiten, met hoog-laagcontrasten en speelse vlakverdelingen. Luxe metalen zoals goud en koper verrijken de sfeer.

Keukentrends 2021: Rural Chic – aanrechtblad TopLaminaat Burned Wood (Foto Dekker Zevenhuizen  op DroomHome.nl)

Rural Chic als keukentrend 2021

De Rural Chic keuken loopt naadloos over in de living. Met extra lage naast hoge zitplekken en een groen’strook’ wordt een buitenterras gecreëerd in de keuken. Opvallende elementen zijn bijvoorbeeld het lichtgroene marmeren kookeiland in de kleur Calacatta Green, met een spoelunit met Selsiuz kokendwaterkraan en spoelbak in de kleur Copper.

Google+