Villeroy & Boch Servies - Lente in Huis!

Haal de lente in Huis!

Villeroy & Boch (Pasen) Servies in 3 Servies Trends

Villeroy & Boch Servies & Figuren: Haal de Lente in Huis! – Porselein Servies in 3 Interieur Trends & Pasen! (Foto Villeroy & Boch  op DroomHome.nl)
Creëer een sfeervol (paas)interieur met de voorjaarscollecties van Villeroy & Boch

Het voorjaar is in aantocht. Haal de lente nog sneller in huis met de nieuwe voorjaarscollecties van Villeroy & Boch. Er is ruime keuze doordat de collecties Farmers Spring, Spring Fantasy en Mariefleur Spring naast servies ook uit decoratieve accessoires bestaan. Zorg net voor dat beetje extra’s tijdens een heerlijk paasontbijt, een lekkere brunch of een gezellige high tea.

Farmers Spring

Hou je van landelijke sferen? Dan past Farmers Spring perfect in jouw woning!

De collectie bestaat onder meer uit borden, kopjes, serviesschalen en vazen met een fris groen design. Het paasfeest is compleet door de uitbreiding met vijf porseleinen hazen die de tafel net dat extra feestelijke paastintje geven.

Pasen: Villeroy & Boch Servies & Figuren: Haal de Lente in Huis! – Porselein Paasservies & Paasfiguren voor de Gedekte Paastafel! (Foto Villeroy & Boch  op DroomHome.nl)

Spring Fantasy

Een romantische sfeer creëer je met de nieuwe collectie Spring Fantasy.

Prachtige kleurrijke bloesem zoals narcissen, tulpen en madeliefjes vormen het speelse decor. Het is een zeer gevarieerde collectie door bijvoorbeeld de porseleinen figuren die kunnen staan of hangen, de kleine voorraadpot, de prachtige etagère en vaas in de vorm van een laars.

Mariefleur Spring

Tover het huis om tot een juweel met de nieuwe collectie Mariefleur Spring.

De intense kleuren zoals roze, lichtgroen en zonnegeel geven het pure witte porselein een prachtige moderne uitstraling. Jouw huis is snel helemaal in de paas- of lentesfeer met dit servies, het presentatiebord voor eieren en de andere accessoires.

“Haal de lente in huis met de nieuwe voorjaarscollecties van Villeroy & Boch. Voor iedere smaak is er wat wils!”

Bron: Villeroy-boch.nl

Google+