Silestone 'Tops On Top' Campagne Met Cindy Crawford

Silestone® 'Tops On Top' Campagne Met Cindy Crawford

Silestone® 'Tops On Top' Campagne met Cindy Crawford – Ambassadrice voor Silestone Natuursteen Keuken Werkbladen – MEER Keukens… (Foto Silestone  op DroomHome.nl)

Silestone®, toonaangevend in kwartsoppervlakken en Cindy Crawford, zakenvrouw en een van de beroemdste topmodellen ter wereld, hebben hun krachten gebundeld om het beste van beauty, fashion en design samen te brengen in de advertentiecampagne getiteld “Tops On Top”.

“Tops On Top” is vanaf nu te zien in de belangrijkste lifestylemagazines, mode-, design-, woon- en architectuurbladen wereldwijd. Het Amerikaanse topmodel treed als ambassadrice van het merk op en neemt deel aan diverse reclame-evenementen van de firma in Noord-Amerika.

Deze samenwerking betekent een stap verder in de richting van de wereldwijde positionering van het merk Silestone®, dat reeds overal ter wereld geconsolideerd is als het decoratieve oppervlak trendsettend in design in de markt. Daarnaast wordt de band van het bedrijf met de lifestylewereld versterkt in dezelfde lijn als eerder door samenwerkingen met Spaanse modellen en actrices waaronder Andrés Velencoso, Goya Toledo en Paz Vega, die geholpen hebben het merk te positioneren als een fundamenteel onderdeel van architectuur en design.

“Mijn samenwerking met Silestone® brengt de belangrijke dingen in mijn leven samen: thuis, de plek voor balans, waar ik tijd doorbreng met mijn familie, maar ook mijn passie voor mode en design. Ik hou ervan mooie ruimtes te creëren, met mooie materialen zoals Silestone®, om er elke dag met mijn familie van te genieten“ verklaarde Crawford tijdens de fotoshoot voor de campagne die vorig jaar december in Los Angeles (Verenigde Staten) heeft plaatsgevonden.

“Cindy Crawford vertegenwoordigt via de mode de elegante, verfijnde en duurzame schoonheid die de gebruikers zoeken bij het ontwerp en de inrichting van hun huizen. Daarom is het een genoegen dat vanaf dit jaar een van de beroemdste topmodellen ter wereld ambassadrice van ons merk wordt, wat ongetwijfeld wereldwijd onze relatie met consumenten en gebruikers die van mode en design houden zal waarborgen”, concludeert Santiago Alfonso, Directeur Marketing en Communicatie van Cosentino Group.

In de campagne “Tops On Top” is Cindy Crawford te zien met een van de belangrijkste nieuwe producten die Silestone® in 2017 op de markt brengt, de kleurencollectie “Eternal”, een eerbetoon aan natuursteen, die doet denken aan de oneindige, tijdloze en eeuwige schoonheid van de materialen die ons alleen door de natuur worden gegeven. Met Silestone® Eternal toont Cosentino wederom aan dat de firma continu innoveert met als doel oppervlakken met een hoge esthetische en mechanische waarde te bieden. Het materiaal heeft een buitengewone glans en de dagelijkse reiniging en onderhoud is gemakkelijker dan ooit tevoren.

Google+