Voetballegende Louis van Gaal opent I-KOOK Leiderdorp

Louis van Gaal opent I-KOOK Leiderdorp van jonge keuken-ondernemers!

 Louis van Gaal opent I-KOOK Leiderdorp, winkelboulevard De Baanderij, van jonge ondernemers Jan Mol en Niels Kraijenoord (Foto: Cynthia Zonneveld, I-KOOK Keukens  op DroomHome.nl)

Vanaf 1 januari 2024 mogen de neven en beste vrienden Niels Kraijenoord (22) en Jan Mol (21) zichzelf trotse eigenaren noemen van I-KOOK Leiderdorp gelegen op winkelboulevard de Baanderij. Zij hebben de winkel overgenomen van Keukenspectrum Groep, de organisatie achter het keukenmerk I-KOOK.

Jong talent als I-KOOK keukenwinkel eigenaar 

De twee ambitieuze ondernemers hebben in de afgelopen 5 jaar alle ins en outs van het keukenvak geleerd en vele bijzondere klanten mogen helpen. Maar niemand zo spraakmakend als voetballegende Louis van Gaal. Het was dan ook vanzelfsprekend dat hij werd gevraagd om de officiële openingshandeling te verzorgen.

Louis van Gaal: “Ik heb het altijd in jong talent gezocht, deze jongens hebben alles in zich om heel succesvol te worden.”

Vol vertrouwen en gedreven door ambitie willen de jonge ondernemers een mooie keukenzaak Leiderdorp bouwen en iets goeds doen met het bedrijf. Ze blijven klanten voorzien van topkwaliteit, zoals ze het zelf zeggen: ‘Op een eerlijke manier keukens verkopen en klanten blij maken, dat is wat ons drijft.’

Moderne witte keuken met eiland (Foto: I-KOOK Keukens  op DroomHome.nl)

I-KOOK Leiderdorp Openingsactie

Ter gelegenheid van de overname lanceert I-KOOK Leiderdorp een speciale openingsactie gedurende de hele maand januari 2024.

Bij aankoop van een keuken ontvangt elke klant €1000,- aan keukenaccessoires. Tegelijkertijd zet I-KOOK Leiderdorp zich in voor het goede doel door bij elke verkochte keuken €250,- te doneren aan de Voedselbank Katwijk.

Over I-KOOK Keukens

I-KOOK is een echte keukenspecialist in een prijssegment waar klanten dat niet verwachten. Altijd vriendelijk geprijsd, vakkundig en persoonlijk. Het bedrijf is gebouwd op de mensen, er is een open cultuur en nauwelijks hiërarchie. Bij I-KOOK moet je gewoon logisch gedrag vertonen, steeds in het belang van de klant. Veel regels zijn daarvoor niet nodig. De keukencoaches van I-KOOK hebben alle ruimte voor eigen invulling en krijgen veel verantwoordelijkheid om hun klanten blij te maken. De eerste winkel werd in 2001 geopend in Hattem. Inmiddels zijn er 28 winkels.

Keukenspectrum Groep: ruim 20 jaar ondernemerschap

De broers Jaap en Roel Oostra begonnen in 2001 Keukenspectrum Groep. Gefundeerd op gemeenschappelijke waarden als vertrouwen, integriteit en respect werd dit een groot succes. Inmiddels exploiteert Keukenspectrum Groep 33 winkels met de concepten I-KOOK en KeukenCoach. In die winkels werken meer dan 150 professionals. De concepten groeien beide, hoofdzakelijk door franchisesamenwerkingen.

Keukenspectrum Groep is in staat om professionals in de keukenbranche succesvol te maken door een uitgebreide dienstverlening en korte lijnen. De dienstverlening bestaat uit een effectieve marketingaanpak, orderverwerking en administratie, tot aan centrale ICT-diensten, trainingen en inkoop.

https://keukenspectrumgroep.nl/
https://www.i-kook.nl/
https://keukencoach.nl/


Alles over de laatste keukentrends in de nieuwste keuken kleuren & werkbladen materialen en moderne keukenapparatuur - Gratis keuken brochures!

Google+