Volledig gasloze keuken voor Restaurant Kaat Mossel

Kaat Mossel kookt gasvrij: lekker en duurzaam

Restaurant Kaat Mossel kookt lekker en duurzaam in nieuwe gasvrije keuken – Mosselen bakken op de bakplaat (Foto Vincent van Dordrecht  op DroomHome.nl)

Foto: Mosselen op de bakplaat bij Kaat Mossel - Vincent van Dordrecht

Het beroemde Rotterdamse restaurant Kaat Mossel heeft een gloednieuwe keuken en koppelt daarmee voorgoed af van de gasleiding. Met Qook! - de horecakeuken van Qbtec - is het restaurant volledig overgegaan op elektra en beschikt over de nieuwste snufjes en ontwikkelingen op het gebied van inductie, bakplaten, friteuses, koelingen en afzuigsystemen. Zeker weten een facelift om je vingers bij af te likken, want wij hebben het geproefd! 

Veilig, hygiënisch en milieuvriendelijk
Koken op elektra heeft volgens Ron Hirt, eigenaar van Kaat Mossel, veel voordelen. Het is sneller, zuiniger en beter voor het milieu. Daarnaast verlaagt het de kans op brand aanzienlijk, wat de werkomgeving voor het personeel stukken veiliger maakt. Ook de ronde hoeken van het nieuwe keukenmeubilair draagt bij aan veiligheid op de werkvloer. Daarbij is het meubilair naadloos, en dus zeer hygiënisch. Voor de gezondheid heeft koken op elektra tevens voordelen. Door de grote, gietijzeren bakplaat van Adieu is er bijvoorbeeld aanzienlijk minder vet nodig voor het bereiden van de gerechten.

Restaurant Kaat Mossel kookt lekker en duurzaam in nieuwe gasvrije keuken met bakplaten en inductie kookplaten (Foto Vincent van Dordrecht  op DroomHome.nl)

Foto: Kaat Mossel bakplaten en inductiekookplaten - Vincent van Dordrecht

Alle nieuwe, high end apparatuur van Kaat Mossel wordt geleverd door Qbtec uit Woerden: de nummer één producent van maatwerk grootkeukenapparatuur. Ron Hirt: "Qbtec heeft onze gehele Qook! Keuken geïnstalleerd, inclusief een managementsysteem om alles volledig op stroom te kunnen laten functioneren. Als er iets vervangen of gerepareerd moet worden, zijn de materialen en vakmensen dicht bij huis. In onze nieuwe keuken staat het nieuwste van het nieuwste op het gebied van keukenapparatuur. Ik ben enorm trots op onze samenwerking."

Restaurant Kaat Mossel kookt lekker en duurzaam in nieuwe gasvrije keuken met friteuses en au bain marie bakken (Foto Vincent van Dordrecht  op DroomHome.nl)

Foto: friteuses en au bain marie van Kaat Mossel - Vincent van Dordrecht

Overige informatie restaurant Kaat Mossel
Website:  www.kaatmossel.nl
Facebook: www.facebook.com/KaatMosselRotterdam
Adres: Admiraliteitskade 85, Rotterdam
Openingstijden: Maandag-vrijdag 11:30 - 01:00 uur, zaterdag 12:00 - 01:00 uur,
zondag gesloten

Google+