Welke Keukenapparatuur Past Bij Jouw Keukeninrichting?

Welke Keukenapparatuur Past Bij Jouw Keukeninrichting?

Welke Keukenapparatuur Past Bij Jouw Keukeninrichting Ontwerp? Van Hobby-Koks tot Professionele Keukenapparatuur. (Foto 123rf.com  op DroomHome.nl)

In de keukenzaken ligt de nadruk vaak op welke kleur favoriet is voor de keukendeurtjes en van welk materiaal het keukenblad moet zijn? Maar hoe zit het nu eigenlijk met de keukenapparatuur dat toch samen zeker zo’n 2 à 3 m2 aan ruimte in de keuken in beslag neemt? Laat je inspireren door de volgende tips voor keukenapparatuur die perfect in jouw keukeninterieur plaatje past.

Het is verleidelijk om in een kleine keuken voor geheel wit te gaan maar je kunt het ook iets spannender maken met een mix aan materialen, door hout of roestvrijstaal elementen toe te voegen. Laat als een opvallend detail de metaalkleur van het magnetron of oven display terugkomen in een enkel RVS keukendeurtje. Let er wel op dat beide gelijk van uiterlijk zijn: geborsteld RVS of niet.

Naast RVS is zwart een van de belangrijkste kleuren in keukenapparatuur en vooral in de inbouwapparatuur. Zwart en metaalkleur hebben een tijdloos karakter en verouderen niet snel. Deze kleuren zijn niet voor niets zo populair want we kopen, mede door de hoge aanschafkosten, gemiddeld iedere 10 jaar een compleet nieuwe keuken.

Als de keuken onderdeel is van de woonkamer, maar je wilt niet de hele dag naar een kookfabriek met espressomachines en stoomapparaten kijken? Dan is het een verrassend idee om de muur, de kastdeuren en de keukenapparatuur in zwart uit te voeren zodat het geheel in elkaar blend. Sfeervol met een luxe uitstraling!

Koken en eten, we zijn er allemaal mee bezig. Meer dan ooit zelfs! De hobby-koks van Nederland, vertegenwoordigd in de vele kookprogramma’s, koken niet alleen op een hoger niveau, maar zien ook graag (semi-)professionele keukenapparaten in hun keuken. In de Horeca Groot Keukenshop vindt zowel particulier als horeca, denk aan restaurants en cateringbedrijven, de apparatuur en accessoires voor de perfecte keuken. Compleet alles wat er nodig is voor jouw kookdomein, is aanwezig om met het grote genieten van het koken, bakken en braden te gaan beginnen!

Google+