Zara Home in de landelijke keuken

Zara Home servies en keukenaccessoires in de keuken van Mimi Thorissen

Zara Home keuken collectie in de landelijke keuken van Franse kok Mimi Thorisson (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

De nieuwe Zara Home keuken collectie is omarmd door de  Franse kok en schrijver Mimi Thorisson. De bekende blogster woont met haar familie in een negentiende-eeuws kasteel, in het hart van een klein en charmant dorpje in de Médoc. Een waar paradijs tussen kastelen, wijngaarden, witte zandstranden, herten en bossen.

Zara Home keuken accessoires landelijk collectie

Zara Home keuken collectie in de landelijke Franse keuken: schalen, manden en losse Smeg keukenapparatuur (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

Het is ook de thuisbasis van haar fotograaf echtgenoot Oddur, die de verhalen en recepten vormgeeft via zijn camera. Ze is de auteur van twee keukenboeken en haar blog Manger, die haar kookavonturen documenteert. Een verhaal over eten, koken, het land waar ze van houdt en haar familie met wie ze haar buitengewone leven deelt.

Zara Home keuken collectie in de landelijke keuken: vrijstaand gasfornuis, boeren eettafel met Zara Home servies en snijplanken (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

In de complete landelijke keuken van Mimi komen het Zara Home servies, ovenschalen, vooraarpotten, losse Smeg keukenapparatuur en Zara Home keukentextiel geheel tot zijn recht. Geniet van de landelijke Franse keuken in optima forma!!!

Zara Home keuken collectie in de landelijke keuken: antiek hakblok, Zara Home keukentextiel en servies (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

Google+