Zwart-Wit Marmerlook Werkblad met PITT Cooking

Dekton® Marmerlook in Zwart én Wit met PITT

Dekton Marmerlook Keuken Werkbladen in Zwart & Wit Kleur met Pitt Cooking – MEER Keukens… (Foto Dekton, Artegroep & Pitt Cooking  op DroomHome.nl)

Dekton® by Cosentino heeft niet alleen prachtige witte marmerlooks in de collectie maar ook een speciale zwarte.

Dat vraagt om bijzondere keukens. Samen met PITT cooking en steenverwerker Arte, gespecialiseerd in het verwerken van Dekton®, werd een uniek keukeneiland ontwikkeld waar hoogwaardige en innovatieve producten en technieken met elkaar zijn gecombineerd. Resultaat: een trendsettend keukenblad dat naast mooi bovendien erg praktisch is.

Dekton® werkbladen zijn hittebestendig, en combineren dus prima met de kookpitten van PITT cooking die in het werkblad verwerkt zijn door maatwerkleverancier Arte. Voor de witte marmerlook werd gekozen voor Dekton® Aura en voor de zwarte voor de Dekton® Kelya, beide uit de Natural Collection. De Dekton® platen zijn maar liefst 3.20x1.44m groot, dus ideaal voor een naadloos keukeneiland. Naast hittebestendig is het materiaal ook kras,- en vlekbestendig dus bestand tegen de meest hardnekkige vlekkenmakers in de keuken. Bron: Dekton.com, Artegroep.nl & Pittcooking.com

Google+