5x Inspiratie Voor Het Verbouwen Van Je Garage

5x Inspiratie Voor Het Verbouwen Van Je Garage

5x Inspiratie voor het Verbouwen van je Garage – Garage Verbouwen tot Slaapkamer, Werkruimte Thuis voor o.a. Bloggers en Vloggers, Fitnessruimte, Wellnessruimte, Fun Rooms als Man Cave, Filmtheater, Wijnkamer en Lounge. (Foto 123rf.com  op DroomHome.nl)

Het is garage make-over tijd! Het ondergeschoven kindje van het huis waar jaren ongeopende dozen, bewaarde plantenpotjes en allemaal andere bende de baas zijn, krijgt met een beetje verbouwen een nieuwe functie.

Deze extra woonruimte, die zich al gratis in het huis bevindt, vraagt om een geweldige garage verbouwing. Laat je inspireren door de volgende 5 handige maar ook bijzondere garage make-overs voor een super resultaat.

Garagedeuren
Bij de garage transformaties moeten we beginnen bij de garagedeuren. Om er woonruimte van te maken is de temperatuur binnen en eventueel daglicht een belangrijk punt. Door het plaatsen van een geïsoleerde garagedeur houd je de warmte binnen en ook niet gek, gaat de energierekening omlaag. In het nieuwe garagedeur ontwerp kun je ook ruiten plaatsen om meer natuurlijk licht binnen te halen.

5 Garage Make-Over Ideeën

1) Werkplek Thuis
Nederland heeft een grote groep ZZP’ers die comfortabel vanuit huis willen werken. Ook onze bloggers en vloggers hebben een goede ruimte en werkplek nodig om te kunnen schrijven en een studio voor de op te nemen filmpjes. Voor het snel binnen halen van werkmaterialen of filmprops is een zijwaartse garagedeur ideaal omdat je deze gedeeltelijk kunt openschuiven.

2) Slaapkamer
Nu de huizenprijzen stijgen, maar een extra slaapkamer zeer welkom is, dan is een garageverbouwing tot slaapkamer het overwegen waard. In inbouwkasten rondom het bed als slaapkamerombouw kun je alsnog de kerstspullen en de seizoenskleding opbergen. Veel licht is niet noodzakelijk in de slaapkamer. Maar met een garagedeur met openslaande deuren kun je in de zomer je kopje thee of koffie op de oprit opdrinken. Heerlijk rustig wakker worden!

5x Inspiratie voor het Verbouwen van je Garage – Garagedeuren Tips voor Roldeuren, Sectionaal Deuren, Openslaande Deuren en Zijwaartse Garagedeuren. (Foto Novadoor.nl  op DroomHome.nl)

3) Indoor Sporthonk
Er is altijd een reden om niet naar de sportschool te gaan. Met een fitnessruimte thuis kun je wanneer je maar wil perfect sporten zonder het huis te verlaten. Om daarna heerlijk te douchen in je eigen badkamer. Grote apparaten als een roeiapparaat en crosstrainer komen makkelijk binnen via een garage roldeur.

4) Wellnessruimte
Geen gewone badkamer maar een echte wellnessruimte bouwen in de garage is toch wel het toppunt van comfort. Creëer het echte spa-gevoel met een whirlpool, sauna en douche voor warme en koude begietingen. Een goed geïsoleerde garagedeur van Novadoor.nl voor zowel het binnenhouden van de warmte als het beperken van het geluid, maakt de garage tot de perfecte plek voor de meest intieme ruimte van het huis.

5) Entertaining Room
Verbouw de garage tot een kamer om echt lol in te hebben. Wat dacht je van een man cave met een bar en helemaal in de Formule 1 kleuren van Red Bull: blauw, geel en een fel rode stier. Of een wijnkamer, waar je wijnproeverijen kunt houden. Een laid back lounge met een zwoele Ibiza sfeer. Een muziekstudio voor beginnende muzikanten of heerlijk uren film kijken in je eigen filmtheater thuis.

Google+