Design stopcontacten voor je interieur make-over

Design stopcontacten voor je interieur make-over!

Design stopcontacten in de keuken (Foto: Sven Brandsma, Unsplash  op DroomHome.nl)

Design stopcontacten maken je interieur mooier en passen perfect bij jouw lifestyle!

Stopcontacten, je hebt er nooit genoeg van in huis! Tablet, smartphone, espressoapparaat, föhn…  alles met een stekker of kabel werkt niet zonder de stroom uit een stopcontact. Het stopcontact is een onmisbare woonaccessoire die nog weleens vergeten wordt bij een interieur make-over. De nieuwste duurzame stopcontacten in eigentijdse kleuren en handige functies als het stopcontact met USB zijn dé design must haves in de luxe woning van nu!

Op woonbeurzen krijgt schakelmateriaal van schakelaars tot stopcontacten een meer prominente plek in de woninginrichting. De grotere aandacht van het stopcontact in het interieur komt enerzijds door de heel praktische functies, denk daarbij aan het stopcontact met USB, klapdeksel en het stopcontact met LED verlichting. Anderzijds door de grote keuze uit prachtige stopcontact kleuren en modellen, waardoor de perfecte stopcontact voor iedere kamer er zeker tussen zit.

Stopcontact met state of the art functies

Stopcontact met USB aansluiting (Foto: Mike Winkler, Unsplash  op DroomHome.nl)

- Stopcontact met USB poort(en)

We komen altijd stopcontacten te kort in huis. Het is soms ‘vechten’ wie z’n telefoon, oortjes of tablet kan opladen en stekkers worden telkens in en uit het stopcontact gehaald. Bij een stopcontact met USB poort of dubbele USB poort laad je de smartphone op via een USB kabel in de USB poort. Het stopcontact blijft vrij voor de stekker van je stofzuiger, blender of broodrooster.

- Stopcontact met klapdeksel

Water en elektriciteit zijn geen goede combinatie. Een stopcontact met klapdeksel is ideaal in natte ruimtes als de badkamer, keuken en bijkeuken. De klapdeksel houdt het vocht tegen. Een stopcontact met klapdeksel is ook mooier om te zien als het stopcontact niet in gebruik is. De schakelaar en het stopcontact zien er in dichte stand hetzelfde uit. 

Buiten stopcontact in de tuin (Foto: Deniz Turgut, Pixabay  op DroomHome.nl)

- Buitenstopcontact

Op het terras en in de tuin; ook buiten om het huis zijn stopcontacten onmisbaar! Elektriciteit van een speciale stopcontact buiten heb je nodig voor: verlichting als veiligheid- en sfeerverlichting, tuingereedschap, vijver en hottub.

- Stopcontact met LED verlichting

Een stopcontact met LED verlichting verlicht op een energiezuinige manier de overloop tussen de slaapkamer(s) en de badkamer. Zo heb je ’s nachts precies genoeg licht op weg naar het toilet. 

Design stopcontact met LED verlichting (Foto: Deniz Turgut, Pixabay  op DroomHome.nl)

- Stopcontact met antibacterieel oppervlak

Naast o.a. verlichting, randaarde en kinderbeveiliging kan een stopcontact ook een hygiënisch antibacterieel oppervlak hebben. Je verkleint het risico op verspreiding van ziektes door de zilverionen in het kunststof van de wandcontactdoos.

Design stopcontacten in kleur rood en petrol (Foto: Slon Pics, Pixabay  op DroomHome.nl)

Stopcontacten zijn de design details in je interieur!

Na een nieuwe verf of behang laag op de muur vallen je oude vaak vergeelde stopcontacten helemaal uit de toon. Door in je bestaande woning de stopcontacten te vervangen voor design stopcontacten maak je het gewenste interieurplaatje helemaal af.

Je kunt de stopcontacten zelf samenstellen met keuze uit: functies (stopcontact met USB, LED verlichting, etc.), modellen en kleuren als o.a. wit, grijs, RVS, antraciet, champagne, bruin, rood, blauw, noem maar op. Met de wandcontactdoos en het afdekraam in verschillende kleuren zijn prachtige stopcontact combinaties te maken. Helemaal passend bij de interieursfeer van je woonkamer, slaapkamer, badkamer… eigenlijk overal in huis!

Google+