Een Paar Mooie Kabelgoten Brengen Rust In Je Huis

Een Paar Mooie Kabelgoten Brengen Rust In Je Huis

Kabelgoten Brengen Rust in Huis – Losse kabels en Snoeren van PC en TV Weggewerkt met Kabelgoten die Passen bij de Woonstijl. De Goten Bieden Veiligheid en Bescherming voor Kinderen en Huisdieren (Foto 123rf.com  op DroomHome.nl)

Hakken en breken in huis, daar zit niemand op te wachten. De bekabeling is meestal weggewerkt in de muren en vloeren, waar je achteraf niet makkelijk iets in kunt wijzigen. Met kabelgoten kun je de woning op technisch vlak moderniseren, maar ook de nodige rust in de woonstijl brengen.

Allerlei losse draden en kabels geven een half af, onverzorgd uiterlijk aan het interieur. De aanwezige apparatuur in huis overrulen als het ware het bedoelde sfeer-totaalplaatje. In een kabelgoot kan de kluwen snoeren makkelijk weggewerkt worden. De goten zijn tegenwoordig in vele vormen en maten verkrijgbaar. Voor iedere interieurstijl is er de perfecte kabelgoot!

Naast dat het niet langer meer rommelig oogt, bieden kabelgoten ook bescherming voor kinderen en huisdieren tegen blootliggend materiaal en voorkomt het dat er vocht bij de draden kan komen.

In nieuwbouwwoningen zie je steeds vaker dat kabelgoten al gelijk aangebracht worden omdat het flexibeler werkt, maar bijvoorbeeld ook om er ledverlichting of spotjes achter te bevestigen passend bij een moderne inrichting. Op de kabelgoten kunnen eventuele schakelaars, wandcontactdozen, televisie en data-aansluitingen aangesloten worden.

Het centrale punt in de woonkamer, de televisie, heeft de nodige kabels die we graag weggewerkt zien. Vooral als de tv opgehangen wordt aan de muur. Met een kabelgoot die helemaal past bij het televisie design, wordt o.a. de antennekabel, scart-, HDMI- en voedingskabel netjes en veilig opgeborgen.

Naast kabelgoten langs de vloer en muur houden de designers van nu bij hun ontwerpen rekening met het wegwerken van kabels en snoeren met kabelgoten die perfect aansluiten bij het ontwerp van bijvoorbeeld een werktafel.

Google+