GAMMA Lanceert Valentijnsspijkers

Bouwmarkt GAMMA Lanceert Valentijnsspijkers

Gamma lanceert Valentijnsspijkers – Voor Valentijnsdag: spijkers met hartvorm kop (Foto Bouwmarkt Gamma  op DroomHome.nl)

Gaat jouw hart sneller kloppen van het creëren van de meest unieke Do It Yourself-projectjes? En helemaal voor je lief? Race dan tussen zaterdag 10 en woensdag 14 februari naar de dichtstbijzijnde GAMMA. Daar scoor je op Valentijnsdag namelijk de tool die je móét hebben: Valentijnsspijkers met een hartje erin!  

Unieke tool
Dat je deze musthave nog niet in jouw toolbox hebt, staat vast. GAMMA ontwierp de romantische ‘Valentijnsspijkers’ immers speciaal voor de liefdevolle dag. Mariëlle Rooswinkel, marketing –en communicatiemanager bij GAMMA, vertelt: “Het klinkt zo logisch, een spijker met een hart! Maar hij bestond nog niet, dus hebben we ‘m speciaal voor deze dag geproduceerd. Zo geef je jouw zelf gekluste ontwerp eenvoudig een lovely touch!”

Een zakje Valentijnsspijkers cadeau
Om de liefde voor DIY-en te vieren, krijgen alle GAMMA Voordeelpashouders van 10 tot en met 14 februari een zakje Valentijnsspijkers cadeau bij een minimale besteding van 30 euro*. Als dé bouwmarkt van Nederland helpt GAMMA zo je zelfgemaakte cadeau aan een extra romantisch tintje. Reden te meer om dit jaar de mouwen op te stropen voor jouw Valentijn of anderen te inspireren!

Gamma lanceert Valentijnsspijkers – Voor Valentijnsdag: spijkers met hartvorm kop, ophangen van fotolijstje (Foto Bouwmarkt Gamma  op DroomHome.nl)

Laat je inspireren
Zelf nog wat extra DIY-inspiratie nodig? Ook daar heeft GAMMA aan gedacht. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hip sleutelblokje, een stoer magazine-rek, een fancy dienblad of een persoonlijk fotolijstje? Met de unieke Valentijnsspijkers worden deze creaties stuk voor stuk nóg leuker. En nog beter: je klust ze binnen no-time in elkaar aan de hand van het GAMMA stappenplan. Je vindt de how-to’s van deze zelfmakers op http://gamma.nl/valentijnsspijkers Dus, laat je hart spreken en do it yourself op 14 februari!

Deel je Valentijnscreaties op social media met #valentijnsspijkers. Wat met liefde gemaakt is, mag gezien worden!

* Zolang de voorraad strekt. Op = op. Max 1 zakje per Voordeelpashouder. De actieperiode loopt van 10 t/m 14 februari. Nog geen Voordeelpas? Deze is direct te krijgen bij de Infobalie in de bouwmarkt. 

Google+