Isolerende Garagedeuren Van Novadoor.nl

Isolerende Garagedeuren Van Novadoor.nl

Isolerende garagedeuren – Novadoor elektrische sectionaal garagedeur in de kleur wit (Foto Novadoor.nl  op DroomHome.nl)

Verschillende gemeentes bieden het al aan: een warmtebeeld of warmtescan. De warmtescan is een quickscan die een eerste indruk geeft van het onnodig warmte- en energieverlies in een woning. Je zult verbaasd staan bij hoeveel huizen er veel warmte weglekt via de garage.

Je kunt er zo niet meer omheen: isolerende garagedeuren zijn, naast een groot comfort, een aanvulling op het duurzaam maken van de woning.

Een enkelwandige garagedeur is geen enkel probleem als de garage apart van het huis staat en je er verder niets anders mee doet dan gebruiken als opslagplaats van tuinstoelen en tuingereedschap. Op het moment dat de garage onderdeel wordt van het huis zoals bij een drive-in woning of vast staat aan het huis, dan is een goed geïsoleerde garagedeur een must!

Isolerende Garagedeuren Voordelen
We komen altijd ruimte te kort en de garage heeft naast het stallen van de auto vele meerdere functies gekregen als krachthonk, speelkamer voor de kinderen, klus- en hobbyhok en soms zelfs volledig ingericht als logeerkamer. In de winter wil je de warmte binnen houden en in de zomer de warmte juist buiten. Naast dat het veel behaaglijker aanvoelt een isolerende garagedeur, hoef je minder te stoken om de binnentemperatuur op peil te houden. Minder verwarmen betekent minder energiekosten! Dat geld kun je beter aan leukere dingen uitgeven, zoals aan je hobby. Een andere, minder leuke maar wel belangrijke, eigenschap van een geïsoleerde garagedeur is dat het veiliger en inbraakwerend is.

Novadoor Garagedeuren
Novadoor.nl is een specialist in garagedeuren en levert en installeert al meer dan 25 jaar elegante en stijlvolle garagedeuren, met een grote keuze uit:

  • Sectionaaldeuren
  • Openslaande deuren
  • Zijwaartse deuren
  • Garage roldeuren

De garagedeuren van Novadoor.nl zijn garagedeuren die uitstekend geïsoleerd zijn. Even wat technische details: In het bouwbesluit 2012 zijn de eisen aan de isolatiewaarde van ramen, deuren en kozijnen bij nieuwbouw aangescherpt en de U-waarde is verlaagd naar 2,2 W (m2k). De garagedeuren van Novadoor hebben een isolatiewaarde van U=1,4 W (m2k). Dus wat wil je nog meer: veel meer isolatie, veel meer comfort, de energierekening gaat omlaag… en deze mooie garagedeuren sluiten perfect aan bij uw wensen voor de woning! 

Google+