Klussen en Verbouwen Tips – Eigen Droomhuis In De Maak

Klussen en Verbouwen Tips – Eigen Droomhuis In De Maak

Klussen en Verbouwen met Plan van Aanpak, Gereedschap Tips en TV Woonprogramma Ideeën (Foto 123rf.com  op DroomHome.nl)

Met een eigen woning ontkom je niet aan regelmatig klussen in en om het huis. Om de woning duurzaam te onderhouden is bijvoorbeeld een extra verflaag op zijn tijd nodig en is het opnieuw leggen van het terras een klus waar je uiteindelijk de hele zomer plezier van hebt.

De Planning

Als je net de sleutel hebt gekregen van jouw ‘nieuwe’ woning, waar nog flink in geklust moet worden of is jouw huis aan een behoorlijke update toe, dan sta je voor de belangrijke vraag: kunnen we de klus zelf klaren of is professionele hulp nodig? Als je genoeg kennis, kunde en tijd hebt om zelf (eventueel met vrienden) te klussen, dan ga je flink besparen op de verbouwingskosten! Bij specialistische zaken kun je de loodgieter en de elektricien er altijd bij halen.

Het vertrekpunt is een plan van aanpak zodat je later in de verbouw-periode niet voor verrassingen komt te staan. Beschrijf volledig van het begin tot het einde welke stappen er in de renovatie gaan plaatsvinden. Zo voorkom je bijvoorbeeld dat de benodigde bouwmaterialen niet op tijd aanwezig zijn.

Gereedschap

Een van de ergste dingen bij verbouwen is werken met slecht gereedschap. Naast de nodige irritatie, loopt de verbouwing ook behoorlijke vertraging op door de mislukte werkzaamheden.

Gereedschapcentrum is dé gereedschap-webshop voor professioneel gereedschap en accessoires. Je hebt als klusser online keuze uit ruim 39.000 producten van o.a. accu gereedschap, elektrisch gereedschap tot tuingereedschap. Allemaal van topmerken uit de bouwwereld. De webwinkel Gereedschapcentrum.nl is altijd open en vóór 22:59 uur besteld is morgen in huis, met 100 dagen bedenktijd. Het gereedschap kun je ook in het echt zien en uitproberen in de fysieke showroom in Tilburg.

DIY Inspiratie

Heb je nog  behoefte aan de nodige DIY inspiratie dan vind je op televisie meer dan ooit tv klus- en woonprogramma’s als ‘Eigen Huis & Tuin’ en ‘vtwonen’ die stap voor stap aangeven hoe je een karwei aanpakt. En zelfs bij ‘Help, Mijn Man Is  Klusser’ komt het in iedere aflevering aan het einde helemaal goed.

Klussers, het is tool-time!

Google+