Skil App voor Onervaren Klusser

Skil App voor Onervaren Klusser

Klussen voor Beginners App van Skil voor Android en iOs (Apple), met Klusinformatie, Gyroscoop en Omrekencalculator – MEER App’s… (Foto Skil App  op DroomHome.nl)

Uitgebreide klusinformatie, gyroscoop en omrekencalculator bieden klusser een helpende hand - Skil doet er alles aan om klussen gemakkelijk te maken, ook voor de onervaren klusser, met de nieuwe ‘Klussen voor beginners’ app voor zowel Android als iOS (Apple) smartphones en tablets.

De website Klussenvoorbeginners.nl heeft al bewezen dat er veel behoefte is aan klushulp: de afgelopen jaren zijn het aantal bezoekers van de site sterk gestegen. In 2012 is de website opgericht en hebben 89.000 mensen de website gevonden, in 2015 worden maar liefst 2 miljoen unieke bezoekers verwacht!

Toename Mobiel Verkeer
Met het uitbrengen van de nieuwe ‘Klussen voor beginners’ app speelt Skil in op de groeiende trend van het gebruik van mobiele apparaten. In landen als Nederland, Denemarken, Zweden en Noorwegen komen al meer dan de helft van de bezoekers via een mobiel apparaat, in het Verenigd Koninkrijk zelfs meer dan 60%. Daarnaast heeft de huidige ‘Klussen voor beginners’ app sinds mei 2014 al meer dan 35.000 downloads gegenereerd; een teken dat er behoefte is aan klusinformatie voor onervaren doe-het-zelvers.

Klusinformatie Binnen Handbereik
Het grote voordeel van een smartphone of tablet is dat gebruikers deze bij zich kunnen hebben tijdens het klussen. Dat betekent dat klussers alle benodigde informatie direct binnen handbereik hebben. Via de nieuwe app heeft men toegang tot een uitgebreide selectie stappenplannen, handleidingen voor het gebruik van gereedschap en allerlei andere doe-het-zelf tips. Er zijn ruim 60 duidelijke en gemakkelijk te volgen stappenplannen beschikbaar voor allerlei klussen in en rondom het huis, en deze lijst blijft groeien. Nieuw binnen de app zijn de gyroscoop en de calculator waarmee talloze eenheden snel kunnen worden omgerekend. De klushulp is momenteel beschikbaar in de 17 meest populaire Europese talen.

De ‘Klussen voor beginners’ app wordt gesponsord door Skil, welke een breed aanbod van kwalitatieve elektrische gereedschappen biedt tegen betaalbare prijzen. De unieke oplossingen van Skil maken klussen gemakkelijker, en met ‘Klussen voor beginners’ app biedt Skil ook hulp aan consumenten tijdens hun kluswerkzaamheden.

De apps kunnen gedownload worden door te klikken op de volgende links: Klussenvoorbeginners app Android en Klussenvoorbeginners app iOS (Apple). Groot wonen & interieur overzicht.

Google+