TV lift populair bij renovatie

TV lift populair bij renovatie

TV lift in je woonkamer, keuken of slaapkamer (Foto Pickawood, Unsplash.com  op DroomHome.nl)

Ben je toe aan een hele nieuwe inrichting? Je huis renoveren is een hoop werk, maar als het eenmaal klaar is, ben je natuurlijk blij met het eindresultaat. Vooraf een goed plan maken is belangrijk voor dit soort klussen. Want of je nu een grote of een kleine renovatie gepland hebt, het is jammer als je achteraf nog op nieuwe ideeën komt. Dus ook voor een hele nieuwe keuken of bij het plaatsen van een mooie elektrische haard geldt, werk alle details van tevoren goed uit. Dan heb je zeker de mooiste tegels aan de keukenwand en profiteer je direct van het gemak van een tv lift in je woonkamer.

Deel je woonkamer opnieuw in

Voor de meeste mensen is de opstelling van de meubels in de woonkamer redelijk standaard. Je hebt een gezellige zithoek met aan de wand een meubel waar de tv opstaat. Met een renovatie kun je de woonkamer nog iets persoonlijker maken. Je kunt ervoor kiezen om een nieuw tv meubel te plaatsen, in de stijl van je nieuwe interieur. Hou bij het ontwerp rekening met het monteren van een tv lift. Door de tv in het meubel te laten verzinken, hoef je niet tegen het zwarte beeldscherm aan te kijken als de tv uit is. Je kunt de tv lift ook achter een extra muur plaatsen die je tijdens de renovatie zet. Of laat de tv verzinken in de vloer. De tv lift kan een opwaartse en neerwaartse beweging maken, maar er zijn ook modellen waarmee je de tv kunt draaien. Hierdoor kun je de tv lift op iedere plaats in de huiskamer installeren en toch goed zicht op het beeld houden.

Een tv in je keuken

Als je de keuken helemaal opnieuw gaat indelen, is dat ook een goed moment om een tv in je keuken te installeren. Maar het beeldscherm is wel gevoelig en je wilt niet dat er teveel vocht of vetspetters bijkomen. Als je een ruim aanrecht hebt, of bijvoorbeeld een ontbijtbar, dan is er natuurlijk niets gemakkelijker om een tv lift in het blad te installeren. Teken de tv direct bij het eerste ontwerp van je keuken in, zodat je bij het uitzoeken van de verschillende materialen al rekening houdt met de ruimte die de tv met de tv lift inneemt.

Ontspannen tv kijken op de slaapkamer

Geef je slaapkamer een luxe uitstraling en installeer een tv lift aan het voeteneinde van je bed. Kies bij het renoveren van je slaapkamer voor een ombouw die past bij de rest van je slaapkamermeubels. Of kijk eens naar de mogelijkheid om een tv lift uit het verlaagde plafond te laten komen. Je kunt de tv lift met een afstandsbediening aansturen, zodat je niet speciaal op hoeft te staan als je tv wilt kijken. Doordat je de tv ook gemakkelijk weer op kunt bergen, heeft de ruimte altijd een rustige uitstraling en kun je ook op een kleinere slaapkamer tv kijken. Op de kinderkamer is het extra voordeel dat de tv niet omgestoten of beschadigd kan worden in het spel. Alle reden dus om bij een renovatie ook na te denken over zoiets eenvoudigs als een mooie oplossing voor je tv.

Google+