Velux Lichtkoepel Gebogen Glas Voor Platte Daken

Meer Zon in Huis met Velux Lichtkoepel Gebogen Glas

Meer Zonlicht Binnen Met Velux Lichtkoepel Gebogen Glas voor alle Platte Daken – MEER Klussen en Verbouwen… (Foto Velux  op DroomHome.nl)

VELUX presenteert een nieuwe oplossing voor huiseigenaren die op zoek zijn naar meer daglicht in huis: een lichtkoepel gemaakt van gebogen glas, speciaal voor platte daken.

De ‘VELUX koepel gebogen glas’ is het eerste gebogen raam ter wereld van volledig glas dat geschikt is voor alle platte daken. De combinatie van stijlvol design, het gebruik van gebogen glas en de diverse praktische eigenschappen maakt de lichtkoepel tot een duurzame, comfortabele totaaloplossing.

De introductie van de VELUX koepel gebogen glas komt voor veel huiseigenaren op een gelegen moment: de winter is voorbij en de dagen worden langer. Daardoor neemt ons verlangen naar daglicht toe. Daglicht is goed voor ons humeur en productiviteit en de juiste combinatie van ramen in de gevel en ramen in het dak zorgt voor twee keer meer lichtopbrengst.

Met de lichtkoepel helpt VELUX consumenten om de maximale hoeveelheid daglicht in huis te halen.

Meer Zonlicht Binnen Met Velux Lichtkoepel Gebogen Glas voor alle Platte Daken. (Foto Velux  op DroomHome.nl)

Beste van bestaande oplossingen
De VELUX koepel gebogen glas combineert het beste van bestaande oplossingen voor platte daken. Bijzonder is de subtiele bolling in het glas, die een uitstekende afvoer van regenwater mogelijk maakt en het zicht naar buiten helder houdt. Verder heeft de koepel alle kwaliteiten van bestaande VELUX lichtkoepels, zoals inbraakwerendheid, een hoge energie-efficiëntie en geluidsisolerende eigenschappen in het innovatieve CurveTech™ design. De geharde buitenruit beschermt de koepel tegen schade door slechte weersomstandigheden, zoals hagel.De VELUX koepel gebogen glas bewijst zijn waarde overal in huis: van de kinderkamer tot de kamer van een tiener of de keuken. De koepel tovert een gesloten dak om in een zee van natuurlijk licht, waarmee u een stukje natuur in huis haalt. Het geeft niet alleen prachtig uitzicht op de lucht en ‘s avonds op de sterren, maar zorgt ook voor de toevoer van frisse lucht. De nieuwe lichtkoepel is eenvoudig te bedienen met de VELUX INTEGRA® bedieningstablet en door de speciale programma’s opent en sluit de koepel automatisch op vooraf in te stellen momenten.

Meteen de zon in huis halen
De VELUX koepel gebogen glas is vanaf nu verkrijgbaar via de VELUX dealers. De koepel wordt geleverd in acht verschillende formaten. Bijpassende zonwering en verduisterende plisségordijnen zijn eenvoudig te monteren voor een nog prettiger binnenklimaat. Bron: Velux.nl 

Google+