Zijn de beste kunststof kozijnen in Friesland te vinden?

Zijn de beste kunststof kozijnen in Friesland te vinden?

Wat zijn de beste kunststof kozijnen? (Foto JackF, 123RF.com  op DroomHome.nl)

Voor kunststof kozijnen hoef je nooit ver te rijden, want die kun je op verschillende plekken kopen. Maar wat bepaalt nu of een kunststof kozijn van hoge of minder hoge kwaliteit is? En hoe komt het dat je meerdere geluiden hoort dat de beste kunststof kozijnen in Friesland te vinden zijn? We leggen het je uit.

Er zijn verschillende factoren waar je aan kunt zien of je met de betere kunststof kozijnen te maken hebt:

Energiebesparing

Goede kunststof kozijnen zorgen ervoor dat jouw energierekening daalt, simpelweg omdat je minder energie hoeft te stoken voor hetzelfde wooncomfort. Vraag daarom altijd na of de beglazing hoogrendementsglas is (HR++) en hoeveel luchtkamers de kunststof kozijnen hebben. Hoe meer, hoe hoger de isolatiewaarde. Informeer ook of de kozijnen aan de kwaliteitsnormen op het gebied van sterkte en wind- en waterdichtheid voldoen.

Onderhoudsgemak

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm. En de betere kunststof kozijnen maken het eventuele onderhoud voor jou nog gemakkelijker. Met naar binnen draaiende ramen bijvoorbeeld kun je de kozijnen en beglazing schoonmaken zonder een trap nodig te hebben.

Inbraakwerend

Met kwalitatief, solide beslag wordt inbrekers het nakijken gegeven en dankzij een degelijke staalversterking profiteer je ook nog eens van een langere levensduur van de kozijnen.

Flexibiliteit

Kunststof kozijnen zijn al in allerlei kleuren, stijlen en maten verkrijgbaar, maar wanneer zowel de productie als montage in eigen beheer gedaan wordt, profiteer je van nog meer flexibiliteit. Er kan snel gereageerd worden en eventuele aanpassingen zijn over het algemeen geen probleem. Eén aanspreekpunt, geen tussenpersonen, dan is een gewenst resultaat binnen handbereik!

Extra service

Een echte specialist geeft nog meer extra’s dan de beste kunststof kozijnen. Denk aan garantie op zowel het product als de montage, het afvoeren van het bouwafval na het plaatsen van de kozijnen, extra’s als zonwering en een gratis adviesgesprek bij je thuis.

Maar dan nu de vraag: zijn de beste kunststof kozijnen in Friesland te vinden? Uiteraard bepaal jij helemaal zelf welke kozijnen en welke specialist jij het beste vindt! Maar mocht je een suggestie nodig hebben, kijk dan zeker eens naar de Friese kwaliteitsproducten op JansmaBurdaard.nl. Al meer dan 30 jaar een begrip in (Noord-)Nederland en een klasse apart in kunststof kozijnen. Je kunt de uitgebreide showroom (400 m2!) in het Friese Burdaard bezoeken of een afspraak inplannen bij jou thuis om een idee te krijgen van de vele mogelijkheden, ervaring en fraaie projecten.

Google+