Cake Boss Taarten Bakken en Decoreren - Producten

Cake Boss Taarten Bakken en Decoreren Producten

Cake Boss Taarten Bakken en Decoreren Producten - Bakken als Buddy Valastro van TLC, met Cake Boss' Eigen Bak en Decoratie Gereedschappen. (Foto Cake Boss op DroomHome.nl)

Alle bakliefhebbers kennen hem wel: Cake Boss! Buddy Valastro als Cake Boss is het bakfenomeen in het genamige TLC tv-programma. Buddy is wereldwijd beroemd om zijn buitengewoon ongelooflijk gedecoreerde taarten .

Naast het super populaire kookboek 'Bakken met de Cake Boss' kun je nu ook thuis aan de slag met de Cake Boss' eigen bak en decoratie gereedschappen. 

Alles wat je nodig hebt om taarten te bakken en decoreren in de stijl van Cake Boss: bakgereedschap, icing accessoires als icing paletmessen, fondant gereedschap in sets snijvormen, stempelsets en fondant rollers, keukenaccessoires als spuitmondjes en spuitzakken, deegschraper en cakelifter, koekjespotten, serveeraccessoires als cupcake en taartdragers, bakvormen en cakelette en mini bakplaten en springvormen en decoratiesets. en Cake Boss boeken. 

Cake Boss Taarten Bakken en Decoreren Producten – Fondant en Icing van Taarten met Cake Boss' Eigen Bak en Decoratie Gereedschappen. (Foto Cake Boss op DroomHome.nl)

De recepten kun je nalezen in het boek 'Bakken met de Cake Boss', boek Cake Boss,  boek 'Italiaans koken met de Cake Boss' en DVD serie 'Cake Boss'.

Cake Boss Taarten Bakken en Decoreren Producten – Icing Palet voor Taarten met Cake Boss' Eigen Bak en Decoratie Gereedschappen. (Foto Cake Boss op DroomHome.nl)

De keukenhulpjes van Cake Boss maken het taartenbakken big fun en geweldig om te doen, maar ook leuk om cadeau te geven. Wie gaan al die taarten opeten? Met de taartdrager kun je jouw creatie makkelijk mee op sjouw nemen naar vrienden en familie!

Meer Cake Boss taarten bakken inspiratie en shoppen.

Google+