Candle Light Kaasfondue met Boska

Candle Light Kaasfondue met Boska

Kaasfondue: Candle Light Cheese Fondue Twinkle 1 van Boska – LEES MEER… (Foto Boska  op DroomHome.nl)

A new star is born - Enjoy cheese met Candle Light Fondue Twinkle.

Geniet van een sfeervol diner onder de sterrenhemel óf bij het haardvuur met deze nieuwe cheeseware uitblinker van Boska Holland: Candle Light Fondue Twinkle. Er staat niet alleen iets lekkers op tafel, met deze fonkelende kaasfondue zorg je óók meteen voor een gezellige sfeer. Enjoy the sparkles!

Sprankelende Lichtjes
Bijzonder aan Candle Light Fondue Twinkle is dat hij in plaats van een brander verwarmd wordt door vijf waxinelichtjes. Deze twinkelende lampjes zorgen ervoor dat de overheerlijke kaas lekker lang warm blijft. Het ‘cheesy dipping’ met verse groenten, stokbrood, vlees of vis kan dan pas echt beginnen!

Bijzondere Eigenschappen
Verder ziet de vuurvaste Twinkle fonduepan er door de subtiele handvatten schitterend uit. Hij bergt ook nog eens heel handig op. Bovendien is de pan op open vuur te gebruiken, is hij magnetron- en natuurlijk vaatwasserbestendig. Wel zo handig!

Dip het Hele Jaar Door
Lang natafelen is trouwens geen probleem met deze rijzende ster. Twinkle is namelijk een echte sfeermaker en zorgt voor een knus vuurtje als je bent uitgegeten. Ideaal voor gezellige zomerse avonden in de tuin onder de sterren of sfeervol bij de openhaard tijdens de koude wintermaanden. Eet smakelijk!

Kaasfondue: Candle Light Cheese Fondue Twinkle 2 van Boska – LEES MEER… (Foto Boska  op DroomHome.nl)

Ook zin gekregen om een heerlijke sterrenmaaltijd te bereiden? Wij verzamelden een aantal musthaves:

  • Uiteraard de Candle Light Fondue Twinkle 
  • Cheese! De fondue is niet compleet zonder een lekker stukje kaas. Onze favorieten zijn: Parmezaan, mosterdkaas of blauwaderkazen. 
  • Extra’s: door extra ingrediënten toe te voegen zoals: gedroogde vleeswaren of groenten, ansjovis, knoflook, kruiden maak je het kaasfeestje pas echt compleet.
  • Toe aan een toetje? Candle Light Fondue Twinkle is ook prima te gebruiken als chocoladefondue met vers fruit. Smullen!
  • Tot slot mogen natuurlijk je beste vrienden en familie niet ontbreken. Candle Light Fondue Twinkle: inhoud: 1 liter. Kleur: wit. Adv. Verkoopprijs € 59,99
Google+