Een Mooi Gedekte Tafel met Blomus Servies

Een Mooi Gedekte Tafel met Blomus Servies

BLOMUS dinerset Mio – aardewerk servies met borden, kommen en bekers. – MEER Blomus inspiratie… (Foto Blomus  op DroomHome.nl)

Blomus, introduceert een geheel nieuwe collectie aardewerk: borden, kommen, koppen en kannen in grijze, groene en witte poedertinten. De ontwerpster van deze collectie is Nina Thöming van Flöz Design.

Dinerset – MIO
Het ideale serviesgoed is functioneel bij iedere gelegenheid, gemakkelijk te gebruiken op ieder moment van de dag en avond, mooi van vorm maar toch bescheiden genoeg om een discrete achtergrond te vormen voor een perfect gestyled gerecht. De nieuwe serviescollectie die Nina Thöming van Flöz Design heeft ontworpen voor Blomus voldoet aan al deze eisen. De aardewerk borden, kommen en bekers zijn stapelbaar zodat kasten en planken opgeruimd blijven. De gehele serie is verkrijgbaar in drie smaakvolle en in deze tijd passende kleuren. Kies uit mirage-grijs, agave-groen of een zacht moonbeam-wit; en dek de tafel in je persoonlijke kleurcombinaties.

Wie is Blomus?
Blomus staat voor intelligent, minimalistisch en functioneel design voor de eigentijdse woning. Blomus werd opgericht in 1961 en komt voort uit de Duitse traditie van buitengewoon goede kwaliteit en uitstekend vakmanschap. De basis van ons succes is het geloof in eerlijke materialen, pure vormen en de noodzakelijkheid van een gepassioneerde aanpak. Hierdoor is Blomus een marktleider geworden op het gebied van interieurdesign en duurzame accessoires die nog generaties lang kunnen worden gewaardeerd.

BLOMUS dinerset Mio – aardewerk servies met borden, kommen en bekers. – Blomus Mio Fuado Lineo Fino. (Foto Blomus  op DroomHome.nl)

Dit jaar zet Blomus een verdere stap in de wereld van modern interieurdesign met de introductie van een uitgebreide collectie splinternieuwe basisartikelen – doelmatig, integer en vol van beloftes. Na de oorspronkelijke focus op RVS is men overgegaan op aardewerk, gerookte kurk, linnen, beton en hout; materialen die een perfecte aanvulling op het productportfolio vormen.

BLOMUS dinerset Mio – aardewerk servies met borden, kommen en bekers. – Blomus Mio Basic Borda Omeo. (Foto Blomus  op DroomHome.nl)

Elk nieuw product heeft het onmiskenbare Blomus-DNA waardoor de noodzakelijke continuïteit van het merk behouden blijft, terwijl het ook getuigt van de ambitie steeds te blijven ontwikkelen, nieuwsgierigheid te wekken en de veelzijdige invloeden van de omgeving te integreren. Zo blijft Blomus relevant, toekomstgericht, en waarborgt kwaliteit, eenvoud en uitstekend vakmanschap. Welkom in een nieuw Blomus-tijdperk.

Google+