Fantastisch Oud & Nieuw Feest Thuis - Cook&Co Draaiboek

Oudejaarsavond Party Thuis Met Cook&Co

Oud & Nieuw Feest Thuis Vieren – vtwonen champagneglazen confetti silver (Foto Cook&Co  op DroomHome.nl)

Om 2017 uit te luiden en het nieuwe jaar op een fantastische manier te beginnen is een oud & nieuw party thuis, een bijzondere manier om alle mensen die belangrijk voor je zijn dat ook te laten voelen door het geven van een spetterend feest!

Met het Cook&Co draaiboek gaat alles op rolletjes lopen en ben je klaar voor een avond om nooit te vergeten!

Oud & Nieuw Feest Thuis Vieren – Blond Amsterdam oliebollenschaal en Brabantia bolzeef voor de poedersuiker (Foto Cook&Co  op DroomHome.nl)

Verse Oliebollen
Bak je dit jaar de oliebollen niet zelf, bestel dan deze eindejaarslekkernijen op tijd bij de plaatselijke voetbalvereniging (voor het goede doel) of eventueel een kraam die als lekker uit de oliebollen test kwam. Voor de lol testen wij zelf ieder jaar vele oliebollen en krentenbollen van verschillende bakkers voor eigen gebruik. Het wordt een heerlijk & 'Happy New Year' met de oliebollenschaal van Blond Amsterdam en vergeet de poedersuiker niet!

Oud & Nieuw Feest Thuis Vieren – Boska serveerplanken en Amefa Celebration tapaslepels en tapasvorkjes (Foto Cook&Co  op DroomHome.nl)

Foodsharing - Hapjes & Gerechtjes
Komen de gasten al vroeg voor een gezellige avond gourmetten, of verwacht je jouw vrienden en familie later op de avond? Met de Princess Teppanyaki grill-gourmet en raclette kun je alle kanten op met het bakken van vlees, groente, vlees en zelfs een spannend eitje. Het belooft een lange avond en misschien zelfs nacht te worden. Als je zelf de hapjes gaat klaarmaken, begin dan op oudejaarsdag tijdig met het breiden van de heerlijke gerechtjes. Met de Amefa Celebration tapaslepels en tapasvorkjes kun je de tapas-hapjes perfect samen delen. Meer foodsharing: op de Boska kaas- & tapasplank presenteer je op een mooie houtenplank prachtige kaasjes, vleesjes en groenteknabbels.

ud & Nieuw Feest Thuis Vieren – Champagnecoupes en Champagnekoeler van Cook&Co (Foto Cook&Co  op DroomHome.nl)

Proosten op het nieuwe jaar
Het aftellen is begonnen op televisie en precies om 12 uur barst het vuurwerk los. We laten op nieuwjaarsnacht de kurken altijd flink knallen in Nederland. Echter de show steel je met het openen, officieel ‘sabreren’ genoemd,  van een fles champagne met een Laquiole Style de Vie champagnesabel ingelegd met olijfhout. Een buitengewoon stijlvolle manier om de bijzondere fles te presenteren aan de gasten.

Oud & Nieuw Feest Thuis Vieren – Proficook Wijnbewaarkast, Leopold Vienna Champagneschaal en Laquiole champagnesabel (Foto Cook&Co  op DroomHome.nl)

Champagne Koelen
Champagne bewaar je het liefst op een donkere plaats, vrij van tocht en op een constante temperatuur tussen de 10-12 °C in een kelder of wijnkoelkast. Als voorbereiding op deze speciale avond, leg je bij gebrek aan de wijnbewaarkast of kelder, 30 december alvast de champagne in de koelkast. Voor de juiste koeling, zet om kwart voor 12 oudjaarsavond de fles in een ijsemmer of champagnekoeler die voor de helft met ijsblokjes gevuld is en tot ¾ is aangevuld met water.

Oud & Nieuw Feest Thuis Vieren – Bohemia champagne set Libera – Champagnekoeler met 6 champagneglazen (Foto Cook&Co  op DroomHome.nl)

Champagneglazen in stijl
Een bijzonder moment vraagt om een bijzonder champagneglas of coupe. Het vtwonen champagneglas confetti zilver is extra feestelijk door de confetti decoratie op de kelk. Een hoge flûte geldt als meer geschikt als de wijde coupe-vorm omdat anders de koolzuur relatief makkelijk kan ontsnappen. Met de Bohemia champagne set Libera heb je naast 6 champagneglazen van kristal een bijpassende champagnekoeler die samen aan het champagne drinken om middennacht net dat extra beetje joi de vivre geeft.

Google+