Feestelijk Tafelen Met Blokker

Feestelijk Tafelen Met Blokker

Feestelijk tafelen met Blokker! – Van serviezen, glazen, tafellakens en placemats tot bestek en kaarsen. (Foto Blokker  op DroomHome.nl)

Huisje, boompje, feestje! Maak van het dineren iedere dag een feestje in de komende feestmaanden.

Goud is de kerstkleur die Blokker presenteert als de stijlvolle trend voor de feestelijk gedekte tafel. Wanneer het moment van koken en tafelen samenvalt, dan moet je wel gezellig aan het gourmetten zijn met z’n allen. Blokker heeft alles voor sfeervolle etentjes en dat voor een mooie prijs. Prik je ook een vorkje mee en vier het voordeel?

Feestelijk tafelen met Blokker! – Van serviezen, glazen, tafellakens en placemats tot bestek en kaarsen in goud en wit kleur. (Foto Blokker  op DroomHome.nl)

Tafel Dekken in Goud Kleur

De kleur goud in combinatie met wit geeft een luxe uitstraling aan de gedekte tafel.

Van goudkleurige tafellakens tot servetten in wit met goud barokdecoratie vormen het canvas, de basis op tafel. Blokker heeft ook een uitgebreide collectie chique witte serviessets, maar ook losse serviesonderdelen als borden, schalen en kommen om de tafel stijlvol te dekken. Goud- en koperkleurig bestek en zelfs in zwart, is toch wel de tafel-dekken-trend van het jaar. Prachtige champagne-, water- en wijnglazen met karaf in gouddecor laten het extra sprankelen op tafel. Proost! Sterren zie je in verschillende vormen terugkomen: als decoratietableau voor meerdere kaarsen, op servetten en tafelkleden en in het led lichtjes snoer die je overal overheen kunt hangen of een pot met kerstballen laat oplichten.

Feestelijk tafelen & bakken en braden, gourmetten met Blokker! – Bourgini bakplaat ONE4ALL 404. (Foto Blokker, Bourgini  op DroomHome.nl)

Gezellig Gourmetten

Samen bakken, braden en tafelen, dat vinden wij Hollanders helemaal top!

Gezellig met z’n allen aan tafel gourmetten zonder dat er iemand steeds in de keuken staat te koken. Trouwens, het is ook nog heel educatief voor kinderen en volwassenen zonder kook-ervaring. De nieuwste 2017 trend in het zelf bakken en braden aan tafel is de Bourgini bakplaat ONE4ALL 4004. Kook op je eigen kookunit of gebruik ze samen voor het gescheiden houden van bijvoorbeeld vlees, vis, groenten, eieren en broodjes met kaas. Door de beweegbare armen kun je de kleine bakplaatjes zo plaatsen wat het beste uitkomt op tafel. Gezellig en gezond!

Feestelijk tafelen met Blokker! – Gordon Ramsay Bread Street servies van Royal Doulton grijs. (Foto Blokker, Royal Doulton  op DroomHome.nl)

Gordon Ramsay Serviezen

Hij roept dan wel hard in de keuken, maar als het op serviezen aankomt heeft chefkok Gordon Ramsay buitengewoon veel smaak. Net als voor koken, of course!

Ik heb zelf het Gordon Ramsay Maze servies van Royal Doulton, waar ik heel blij van word. Het staat prachtig op tafel en in de kast achter een glazen deurtje. Op de foto is het servies Bread Street van Gordon Ramsay afgebeeld. De Bread Street set van Royal Doulton is verkrijgbaar bij Blokker en bestaat uit 4 dinerborden, 4 ontbijtborden, 4 kommen en 4 bekers in de moderne kleur grijs. Met een mooie matching tafelkleed of placemats erbij, kan het feestelijk tafelen beginnen bij Blokker!

Google+