Goede Voornemens? Cook&Co Helpt Je!

Goede Voornemens? Cook&Co Helpt Je!

Goede voornemens? Gezond eten en drinken: sapjes en smoothies maken met blenders en juicers bij Cook&Co (Foto Cook&Co  op DroomHome.nl)

Het is 2018: we stappen fris het nieuwe jaar in en we gaan vol energie met onze goede voornemens aan de slag.

Nou is het wel heel sportief van Cook&Co dat zij vele producten in de sale hebben staan om onze gewenste gezonde lifestyle een handje te helpen met een korting tot wel 50%. Dit is een geweldige stimulans, het jaar begint zo al fantastisch!

Cook&Co sale met korting tot 50% LEES MEER… (Foto Cook&Co  op DroomHome.nl)

Gezond leven = gezond eten en sporten
Na weken van veel zitten, heerlijke diners, lekkere tussendoortjes en bijbehorende drankjes is het tijd om het roer radicaal om te gooien. Voor het sporten moet je niet bij Cook&Co zijn (wel voor de drinkfles tijdens het sporten zelf), maar voor het bereiden van gezond eten ben je aan het goede adres, met VEEL in de SALE!

Goede voornemens? Gezond eten en drinken: sapjes en smoothies maken met blenders en juicers: Gusta Mason jar Blender set, WMF Mix & Go blender KULT X en drinkfles, Cuisinart blender en foodprocessor 2 in 1 en KitchenAid Artisan Blender (Foto Cook&Co  op DroomHome.nl)

Juicy 2018… blenders & juicers
We gaan vitamineboosten met blenders en juichers! Groente en fruit smoothies gaan er voor zorgen dat ondanks we het eigenlijk te druk hebben om ontbijt en lunch klaar te maken (laat staan te eten), we genoeg onze dagelijkse portie vitaminen, mineralen en vezels binnen krijgen.

Met de handige Gusta Mason Jar Blender set maak je in no time gezonde shakes. De Mason Jar heeft een gesloten deksel met een rietje. De WMF KULT X Mix & Go is een praktische mini-blender, waarvan je de mengbeker kunt verwijderen en daarna afsluit met de drinkdeksel om mee te nemen naar je werk of sporten. Handig! Met de 2- in-1 keukenmachine van Cuisinart ga je een stap verder en heb je een krachtige blender en foodprocessor in 1 apparaat: mixen, pureren, raspen, hakken, malen, kloppen en ijs crushen. Je hoeft geen hobbykok te zijn om te bezwijken voor deze geweldige roze KitchenAid Artisan blender voor het maken van de smoothies, smeersels, soepen en lichte sauzen.

Goede voornemens? Gezond eten en drinken: sapjes en smoothies maken met blenders en juicers & waterglazen en sapglazen (Foto Cook&Co  op DroomHome.nl)

Hier ga je meer van drinken!
De met zorg en barstens vol met vitamines gemaakte sapjes en smoothies vragen om een goed sapglas om optimaal van de gezonde drankjes te kunnen genieten. Ook water met een vruchtensmaakje en nul procent calorieën verdient een mooi waterglas. Voor 0% calorieën belonen we onszelf met een 100% lekker drinkend waterglas!

Goede voornemens? Gezond eten en drinken: Waterglazen en sapglazen van Blond Amsterdam, Pip Studio en Leonardo (Foto Cook&Co  op DroomHome.nl)

Daar word je toch helemaal vrolijk van: de kleurrijke Blond Amsterdam sapglazen met strik-afbeelding. Ook fun als je niet blond bent. De Leonardo Milano sapglazen en waterglazen liggen heerlijk in de hand en geven aan jouw sapje en drankje een extra gevoel van puur design. Pip Studio maakt 'Happy products for happy people' en dat is nou net wat wij ook willen zijn, en we worden van het Pip Studio Floral waterglas. Proost!

Goede voornemens? Gezond eten en drinken met gezonde kookboeken (Foto Cook&Co  op DroomHome.nl)

Gezonde kookboeken
Gezond koken en blenden kan ook helemaal lekker zijn. Misschien heb je alleen een duwtje van een handig kookboek nodig! Gezonde kookboeken laten je genieten van natuurlijke ingrediënten en wat je allemaal kunt doen met groen!

Goede voornemens? Gezond eten en drinken met gezonde kookboeken: 70 Groene Smoothies, Het Grote Zonder Pakjes en Zakjes Kookboek en Puur Eten 2, dat je gelukkig maakt.  (Foto Cook&Co  op DroomHome.nl)

Het 70 Groene Smoothies boek laat je aan de hand van 70 verschillende smoothies hoe heerlijk gezond kan zijn. Je krijgt meer energie, betere huid, gaat afvallen, minder trek in zoet en je bloedsuikerspiegel wordt stabieler. Voel je weer top! 'Puur Eten 2, dat je gelukkig maakt' het kookboek van Pascale Naessens beschrijft 65 recepten met heerlijke vis, vlees en met heel veel groenten uit de natuur. Als we alle pakjes en zakjes voor het bereiden van de gerechten in de supermarkt laten staan en 'from scratch', alles zelf gaan klaarmaken dan zijn we een stuk verder op weg met onze gezonde lifestyle als doel! In het Grote Zonder Pakjes en Zakjes Kookboek staan alle populaire kant en klaargerechten die je makkelijk zelf thuis kunt bereiden.

Google+