H&M Home Zomer 2017 - Lekker Buiten Eten

H&M Home Gedekte Tafel Trends Zomer 2017

H&M Home Zomer Woontrends 2017 Buiten Eten – H&M Gedekte Tafel Accessoires als Tafellakens, Tafellopers en Servetten, Servies en Bestek in Bohemian Blauw Kleur – MEER Eten & Tafelen Inspiratie... (Foto H&M Home  op DroomHome.nl)

Lekker lange zomeravonden buiten eten en heerlijk natafelen met de H&M Home gedekte tafel accessoires lijn 2017 in 4 trends: Balcony Update In Full Bloom, Blue is the Colour, Cushion Crush en Tropical Touch.

Het H&M tafellinnen van dit seizoen loopt uiteen van tafellakens, servetten en tafellopers van natuurlijke materialen en in neutrale kleuren, kleurrijke botanische prints tot een frisse look met een zomers kleurenpalet van zeeblauw tot fris turquoise.

De blauwe tafellakens met bijpassende kussens en dienbladen hebben bohemian batik-achtige prints. Zowel het blauwe als het natuur kleurige tafeltextiel en de servetten met tafellopers met botanische prints zijn uitstekend te combineren met accessoires van hout als borden, schalen en kommen.

H&M Home Zomer Woontrends 2017 Buiten Eten – H&M Gedekte Tafel Accessoires als Tafellakens, Tafellopers en Servetten, Servies en Bestek in Bohemian Blauw Kleur en Houten Schalen en Kommen. (Foto H&M Home  op DroomHome.nl)

De houten ambachtelijk gemaakte tuinmeubelen om heerlijk op te zitten, zoals stronk-stoelen en grove tuintafels, geven dat echte tropische relaxte gevoel aan het etentje buiten.

H&M Home Zomer Woontrends 2017 Buiten Eten – H&M Gedekte Tafel Accessoires als Tafellakens, Tafellopers en Servetten, Servies en Bestek in Neutrale Kleuren en Houten Schalen, Kommen en Tuinmeubelen. (Foto H&M Home  op DroomHome.nl)

Gevlochten manden van H&M Home, houten vazen en echte natuur in deze eetkamer buiten met planten, maken van het terras en de tuin een geweldige ruimte om heerlijk te genieten van de geneugten van de zomer! Bron: o.a. HM.com

Google+