Iittala Graphics Design Mokken

Iittala Graphics Design Mokken

Iittala Graphics mugs / mokken – 4 Designs van Ugo Gattoni, Christopher DeLorenzo, Merijn Hos en Magnus Voll Mathiassen MEER Iittala inspiratie… (Foto Iittala  op DroomHome.nl)

De Iittala Graphics mokken tonen vrolijke grafische illustraties. Vier internationale designers - Ugo Gattoni (Frankrijk), Christopher DeLorenzo (Verenigde Staten), Merijn Hos (Nederland) en Magnus Voll Mathiassen (Noorwegen) - kregen de kans om hun creativiteit de vrije loop te laten op de Aika mok van Iittala, een ontwerp van Heikki Orvola. Het resultaat is een serie van vier compleet verschillende mokken, gesierd door visuele expressies. Dankzij de variatie is er voor iedereen een persoonlijke favoriet. De mok is verpakt in een luxe bijpassende box, waardoor hij erg geschikt is om cadeau te geven. De prijs per mok is € 21,90 (adviesverloopprijs).

Iittala Graphics mugs / mokken – iittala mok Anemone van Ugo Gattoni (Foto Iittala  op DroomHome.nl)

Anemone vormt, met zijn kleurrijke creatie ontworpen door Ugo Gattoni, een surrealistische, drijvende compositie van zeeplanten.

Iittala Graphics mugs / mokken – iittala mok Shaped / Shifted van Christopher DeLorenzo (Foto Iittala  op DroomHome.nl)

De zwart-wit illustratie Shaped/Shifted door Christopher DeLorenzo toont oorspronkelijke vormen uit de natuur getransformeerd door menselijke aanrakingen.  

Iittala Graphics mugs / mokken – iittala mok Distortion van Merijn Hos (Foto Iittala  op DroomHome.nl)

Het begrip 'vervorming' is door Merijn Hos als uitgangspunt genomen bij het ontwerpen van Distortion, en daarmee is een ander perspectief gecreëerd.

Iittala Graphics mugs / mokken – iittala mok Solid waves van Magnus Voll Mathiassen (Foto Iittala  op DroomHome.nl)

De patronen van Solid Waves door Magnus Voll Mathiassen zijn een afspiegeling van duurzaam Scandinavisch design, waarin teerheid, verfijndheid en gewaagdheid samenkomen. Bron: Iittala.com

Google+