IKEA Feestelijk Gedekte Tafel Tips

IKEA Feestelijk Gedekte Tafel Tips

Gedekte Kersttafel Tips van IKEA – Meer Koken & Tafelen…. (Foto IKEA  op DroomHome.nl)

Is je tafel al gedekt voor de kerstdagen en oudejaarsavond? 

Of leg je nog de laatste hand aan de decoraties? Laat je inspireren door deze stylingtips van IKEA. Steel de show met een pastelroze kersttafel of ga voor die warme landelijke sfeer tijdens oud en nieuw. Maak zelf decoraties door je oude kerstballen en frisdrankblikjes te pimpen. Verras familie en vrienden met al het moois dat je hen voorschotelt en sluit 2015 in stijl af. God jul, oftewel: vrolijk kerstfeest en alvast een gelukkig nieuwjaar!

Trendy Pastelroze Tafel
Deze kerst mag je kleur bekennen. Want pastelroze heeft iets lieflijks en is ook nog eens trendy. Dus tover je tafel om tot een roze geheel met de ARV borden, de ARV serveerschalen en het VINTER 2015 tafellaken. Geef de tafel een feestelijk tintje met goudkleurige STRÅLA decoraties. Liever geen pastelroze? Gebruik gerust je favoriete kleur en wordt een trendsetter.

Landelijke Sfeer
Op een robuuste houten tafel kan je juist ook gaan voor een klassiek gedekte tafel in landelijke sfeer. Met kleurrijk, authentiek servies en groene accenten van bijvoorbeeld de VANOR schaal en de ELLY theedoekis de toon gezet. Plaats wilde bloemen en takken in de SOCKER vaas, die doet denken aan een melkbus. Helemaal in de stijl met deze zachte laatste dagen van het jaar.

Gedekte Kersttafel Tips van IKEA – Meer Kerst…. (Foto IKEA  op DroomHome.nl)

Bling Bling Blikjes
Kan je tafel nog wel wat glitter en glamour gebruiken, maar heb je geen tijd meer om gouden decoraties te kopen? Verzamel dan je lege frisdrankblikjes en geef ze een metamorfose. Met gouden spuitverf maak je van ingedeukte blikken een kleine vaas voor je hulsttakken. Helemaal bling bling!

Kerstballen Fondue
Heb je nog oude of overgebleven kerstversiering dan kan je deze heel eenvoudig nieuw leven inblazen door ze in verf te dippen. Dus zoek de juiste kleuren bij elkaar en ga aan de slag. Bij glimmende kerstballen levert matte verf een geweldig effect op. Veel plezier!

Google+