IKEA Tafelen Collectie SITTNING

IKEA Tafelen Collectie SITTNING

IKEA Tafelen Collectie SITTNING – Ikea Gedekte Tafel Accessoires als Servies, Tafellakens, Tafellopers, Servetten, Bestek en Kandelaars. – MEER Koken & Tafelen… (Foto IKEA  op DroomHome.nl)

Een spontaan etentje met vrienden, een chique diner voor je familie of een doordeweekse maaltijd voor twee, de nieuwe SITTNING collectie van IKEA viert het samenzijn met de mensen van wie je houdt. 

De limited edition collectie maakt van ieder diner een feest met servies, glazen, bestek, kandelaars en tafelkleden van prachtige materialen: van massief acaciahout en marmer tot handgeblazen glas. Leef je uit en mix vormen, kleuren en materialen tot een mooi geheel. De SITTNING collectie is vanaf augustus verkrijgbaar. 

Samen Delen
Bij de SITTNING collectie draait alles om samen tijd doorbrengen aan tafel. En hoe kan dat beter dan door gerechten te delen? Zet grote schalen vol lekkers in het midden van de tafel en laat iedereen meegenieten. Er zijn messen, vorken en lepels in alle soorten en maten verkrijgbaar, zodat je gasten een vorkje mee kunnen prikken van verschillende gerechten.

IKEA Tafelen Collectie SITTNING – Ikea Gedekte Tafel Accessoires als Servies, Tafellakens, Tafellopers, Servetten, Bestek, Kandelaars en Tafeldecoratie. (Foto IKEA  op DroomHome.nl)

Even Uit
De smartphone is niet meer weg te denken uit ons leven, maar Facebook en WhatsApp kunnen tijdens het eten best even wachten. Tip: stop je telefoon in het speciale vakje van de SITTNING placemat.

Sieraden
Het zijn net sieraden, de glazen, karaffen en vazen uit de SITTNING collectie. Laat je tafel stralen met handgeblazen glaswerk in betoverende kleuren.

Natuurlijke Vormen
Massief acaciahout speelt een belangrijke rol in deze collectie. Wat dacht je van onderzetters die niet alleen functioneel, maar ook decoratief zijn. Of natuurlijke snijplanken in verschillende maten. Ideaal om eten op te bereiden en in stijl te serveren.

IKEA Tafelen Collectie SITTNING – Ikea Gedekte Tafel Accessoires als Servies, Tafellakens, Tafellopers, Servetten, Bestek, Kandelaars en Tafeldecoratie. (Foto IKEA  op DroomHome.nl)

Drie Motieven
Theedoeken, tafelkleden en placemats, de SITTNING collectie bevat prachtig textiel. Het design is geïnspireerd op handgeweven patronen van Zweedse boeren. Het tafelkleed uit de collectie bevat zelfs drie verschillende motieven: de klassieke streep, visgraat en diamant.

Niet Compleet Zonder Kaarslicht
Een feestelijk diner is natuurlijk niet compleet zonder kaarslicht. Maak je tafel af met stijlvolle kaarsen uit de SITTNING collectie. Combineer bijvoorbeeld marmeren theelichthouders met grote kandelaars van handgeblazen glas.

Google+