Klaar Voor Oud & Nieuw Met Blokker

Klaar Voor Oud & Nieuw Met Blokker

Klaar voor oud & nieuw met Blokker – Champagnekoelers, champagneglazen en cocktailshakers. (Foto Blokker  op DroomHome.nl)

Een bijzondere paar weken is de tijd rond kerst en oud & nieuw. Samen deel(de) je lief en leed in 2017 en we heten ook iedereen ‘Welkom thuis!’ in het nieuwe jaar 2018. We maken nieuwe herinneringen aan de prachtig gedekte tafel met heerlijke hapjes voor de laatste avond van het jaar.

Graag willen we een aantal items van Blokker uitlichten die oudjaarsavond en nieuwjaarsdag makkelijker, maar vooral super gezellig maken.

Klaar voor oud & nieuw met Blokker – Bourgini keukenmachine Chef zwart en Blokker oliebollenschaal. (Foto Blokker  op DroomHome.nl)

Koekje van eigen deeg – Oliebollen van eigen beslag
Ga de uitdaging aan en maak dit jaar, naast lekkere kerstkoekjes ook jouw eigen oliebollen! Met de Bourgini keukenmachine Kitchen Chef maak je met de krachtige 1250 watt motor perfect oliebollenbeslag. In de RVS kom van 4,5 liter kun je in 1 keer beslag maken voor heel veel oliebollen. Vergeet van te voren niet de krenten en rozijnen minstens een half uur te wellen!

Klaar voor oud & nieuw met Blokker – Blokker wijnklimaatkast voor 18 flessen en vtwonen champagneglas, Schott Zwiesel wijnglazen, Nachtmann tumblers. (Foto Blokker  op DroomHome.nl)

Proost – Cheers – Sante – Salute - Prosit
Leg een dag van te voren de wijn en champagne alvast koud in de koelkast. In de wijnklimaatkast van Blokker heb je, met plaats voor 18 flessen, altijd jouw favoriete drankjes op de goede temperatuur en klaar om geserveerd te worden. Naast sierlijke wijnglazen, zijn de Nachtmann Noblesse lage tumblers als luxe sap en waterglazen voor de alcoholvrije drankjes, een stijlvolle aanvulling op de rijk gedekte tafel.

Klaar voor oud & nieuw met Blokker – Blokker disposibles van plastic glazen tot amusebakjes. (Foto Blokker  op DroomHome.nl)

Mooi wegwerpservies
Verras je de vele gasten met een heerlijke fondue, gourmet of buffet dan is het gebruik van wegwerpservies helemaal geen probleem. Omdat het toch wat meer cachet moet hebben dan bij een zomerse barbecue, zijn er tegenwoordig mooie ‘disposables’. Stijlvol wegwerpservies van luxe borden, wijn- en champagneglazen, maar ook amusebakjes voor kleine gerechtjes.

Klaar voor oud & nieuw met Blokker – Fonduen met Blokker servies, bestek, glazen en fonduesets. (Foto Blokker  op DroomHome.nl)

Handige warmhoudschalen
Bestaat het buffet uit koude gerechten maar ook uit enkele warme gerechten, dan zijn de buffet warmhoudschalen van Blokker een uitkomst. In deze set warmhoudschalen kunnen er 3 verschillende bakken met gerechten warm gehouden worden. De makkelijke bakken hebben een doorzichtige deksel en zijn in enkele seconden warm. Super handig is de Princess oplaadbare warmhoudplaat. Deze warmhoudplaat is in 8 minuten opgeladen en blijft 60 minuten constant warm. Omdat de warmhoudplaat snoerloos is kun je hem overal plaatsen om schalen op te warmen, zonder dat er elektriciteit voor handen is.

Klaar voor oud & nieuw met Blokker – Buffet warmhoudschalen, Amefa bestek, ballonnen en wegwerp borden en glazen. (Foto Blokker  op DroomHome.nl)

Feestelijke aankleding
Party time! Op de Blokker website is een ruim assortiment aan ballonnen, vlaggen, slingers, feestverlichting, maar ook toeters, bestek, servies en tafeldecoratie verkrijgbaar om de woonkamer, woonkeuken en eventueel een gehuurd zaaltje feestelijk mee te decoreren. Ga je winter-barbecueën op oudjaarsavond in de tuin of voor het huis, dan zorgt de terrasverwarming met terrashaarden en vuurschalen voor heerlijke warmte en een super gezellige sfeer. Kan niet wachten!

Google+