Kookwedstrijden voor Bezoekers Tijdens de Landgoedfair

Kookwedstrijden voor Bezoekers Tijdens de Landgoedfair

Landgoedfair Marienwaerdt 2016 Kookwedstrijden: Jam Wedstrijd en barbecue Big Green Egg Wedstrijd voor Bezoekers – Gratis Toegangskaarten Winnen – MEER Koken & Tafelen.. (Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt  op DroomHome.nl)

Doe mee aan leuke kookwedstrijden tijdens de Landgoedfair op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt die van 17 t/m 21 augustus 2016 gehouden wordt.

Jam Wedstrijd
Zoals de jamwedstrijd die samen met magazine Seasons georganiseerd wordt. Lever je zelfgemaakte jam in op vrijdag 19 augustus voor 12.00 uur in bij de ingang van de Landgoedfair. Je krijgt dan gratis toegang. Uiteraard zijn er ook prijzen te winnen, waaronder een landgoedpakket en een leren Burkely-tas. De jury bestaat uit Nathalie van Verschuer en Fanny Glazenburg, hoofdredacteur van Seasons.

Gratis Landgoedfair Marienwaerdt Kaarten Winnen!

Win 5 X 2 GRATIS kaarten voor Landgoedfair Heerlijkheid Marienwaerdt in Beesd van 17  t/m 21 augustus 2016! Wil je winnen en de DroomHome nieuwsbrief ontvangen: de winnaars zijn: Esther Potters, Niek Martron, Ria van Tilburg, Anneke Bode en Sonja Seltenrijch, gefeliciteerd! Like DroomHome op Facebook en/of retweet op Twitter. Wie weet ga jij gratis naar deze geweldige landgoedfair!

Green Egg Barbecue Wedstrijd
Echte barbecue-experts kunnen nog meedoen aan de Big Green Egg BBQ Challenge op zondag 21 augustus! Met een ‘black box’ aan ingrediënten word je uitgedaagd het lekkerste gerecht te bereiden op de Big Green Egg, een unieke barbecue waarop je kunt grillen, stoven bakken of braden. Het beste barbecueteam wint een Lakenvelder rundvleespakket van Mariënwaerdt. Deelnemende teams krijgen natuurlijk ook gratis entree tot de Landgoedfair. De wedstrijd wordt gejureerd door chefs van Big Green Egg en van Mariënwaerdt. Ga je de uitdaging aan? Meld je snel aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Google+