Le Creuset hartjespan en meer - Nieuwe Heart Collectie

Le Creuset hartjespan en meer - Nieuwe Heart Collectie

Le Creuset hartjespan – nieuwe Le Creuset Heart Collectie – witte Le Creuset braadpan (Foto Le Creuset  op DroomHome.nl)

Verras je lief met Le Creuset Heart items op Valentijnsdag

Dit jaar introduceert Le Creuset de nieuwe Heart Collection met drie limited edition producten versierd met een elegant hartjes design. Daarnaast lanceren we ook een breed assortiment aan nieuwe hartvormige producten. Denk hierbij aan Le Creuset hartjespan geëmailleerd gietijzer, aardewerk, bakvormen en diverse accessoires.

Romantiek en liefde vieren we natuurlijk niet enkel op 14 februari maar ook doorheen het jaar. Of het nu gaat om een verjaardagscadeau voor een goede vriend of een geschenk voor een koppel dat hun bruiloft viert, deze prachtige collectie biedt mooie keuzes die vele harten zal veroveren.

Le Creuset hartjespan – nieuwe Le Creuset Heart Collectie – witte Le Creuset braadpan en witte mokken met rode hartjes  (Foto Le Creuset  op DroomHome.nl)

Le Creuset Heart Collection

Een echte blikvanger uit de Heart Collection is de “Heart” braadpan van 22 cm in geëmailleerd gietijzer, ideaal voor het koken van hartige en zoete gerechten. Daarnaast omvat de collectie de “Heart” mini-braadpan van 10 cm en de “Heart” mug van 350 ml in aardewerk.

Le Creuset hartjespan rood – nieuwe Le Creuset Heart Collectie (Foto Le Creuset  op DroomHome.nl)

Nieuw ontwerp Le Creuset hartjespan

De bekende 'hartjespan' van Le Creuset is vernieuwd. De nieuwe Le Creuset hartvormige pan heeft grotere handvatten gekregen voor een betere grip. En op het deksel zit nu een roestvrijstalen hartvormige knop, waardoor de pan ook in de oven kan tot een temperatuur van 260C.

Le Creuset hart bakvormen voor muffins en brownies (Foto Le Creuset  op DroomHome.nl)

Om zoete en hartige desserts te bakken en te serveren, zijn de kersenrode set van 2 “Heart” ramekins in aardewerk en de “Heart” bakvorm voor 6 muffins echte aanraders.

Culinaire inspiratie voor Valentijnsdag

Creëer heerlijke recepten met de Heart Collection van Le Creuset voor een perfecte Valentijnsdiner. Begin met een romige risotto met mierikswortel voor twee, liefdevol bereid in de gietijzeren “Heart” braadpan. Gevolgd door een chocoladetaart met frambozen. Beide gerechten kunnen worden geserveerd op het “Heart” bord in aardewerk, verkrijgbaar in de kleuren Kersenrood en Shell Pink.

Shop de mooiste Le Creuset hartjespan en hartvormig servies HIER!

Google+