Le Creuset Holly - Speciaal voor kerst 2020!

Limited edition Le Creuset pannen & kerstservies Holly

Kerst 2020: Le Creuset Holly pannen, braadpannen en servies (Foto Le Creuset  op DroomHome.nl)

Hoewel Kerstmis er dit jaar anders uitziet, blijft de kerstgedachten en laten we de mensen om ons heen zien hoeveel we om hen geven. Dit doen we thuis met feestelijke maaltijden, liefdevolle geschenken en de Limited Edition van Le Creuset Holly.

Le Creuset Holly: Een ode aan kerstmis

De unieke en stijlvolle Le Creuset Holly Collection is speciaal ontworpen voor de kerstdagen. Ieder stuk is voorzien van een sfeervol hulstblad en is gekleurd naar het warme kerstrood en het wit van de sneeuw. De perfecte mix van aardewerk en gietijzer zorgt ervoor dat de kerstmagie altijd in huis is. 

Kerst 2020: Le Creuset Holly pannen, braadpannen en servies (Foto Le Creuset  op DroomHome.nl)

Zo drinkt u het perfecte kopje koffie uit de Holly koffiepot met pers en het Holly koffiekopje. (Cafetière in het Nederlands) Een magische warme chocomel uit de Holly mok. Brengt u de “finishing kerst-touch” in de keuken aan met de Holly spatelpot en Holly schaal. En serveert u een winters en warm diner met de Holly Marmite en de Holly Steelpan, om te eindigen met een zoete verrassing in de Holly mini braad-/stoofpan.

Speciaal kerstcadeau Le Creuset Holly

De Limited Edition: Holly Collection is het leukste om te krijgen maar ook om te geven deze kerst. Le Creuset pannen en servies shop je hier of via Lecreuset.com.

Google+