Lekker Buiten Eten En Genieten Met Ikea

Lekker Buiten Eten En Genieten Met Ikea

Buiten Eten en Genieten met Ikea – Ikea Applaro Tuinset en Klaptafel. – MEER Ikea en Tuin Inspiratie… (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

IKEA verklaart het buitenseizoen voor geopend. Nu weliswaar nog met een dikke jas of dik vest aan, maar het duurt niet lang meer voordat de temperatuur zal stijgen. Heb jij ook zo’n zin om te barbecueën met vrienden en familie? En daarna samen lang te blijven natafelen tot de zon ondergaat?

Lekker buiten eten begint bij IKEA. Bij het woonwarenhuis vind je nu alles voor een mini foodfestival in je eigen achtertuin. Van de voorbereiding in de keuken tot de tuintafel, barbecue en duurzame tuinverlichting. Al deze producten zijn nu verkrijgbaar bij IKEA.

Duurzame keukendeuren
Lekker buiten eten begint natuurlijk met de voorbereidingen in de keuken. De stijlvolle KUNGSBACKA keukendeuren zijn gemaakt van hergebruikt hout en bekleed met een kunststof folie van gerecyclede PET-flessen. Zo krijgen gebruikte materialen een nieuw leven in jouw duurzame keuken.

Buiten Eten en Genieten met Ikea – Duurzame Ikea Kungsbacka Keukendeuren van Hergebruikt Hout en Gerecyclede PET-Flessen. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Kweektafel
Je eigen groente en kruiden kweken? Dat doe je gewoon aan tafel. Want de brede ANVÄNDBAR tafel heeft in het bamboe tafelblad een uitsparing voor een VÄXER kweekset. Zo kan je die lekkere zelfgemaakte salade aan tafel afmaken met versgeplukte basilicum of peterselie.

Buiten Eten en Genieten met Ikea – Ikea Avandbar Kweektafel en Vaxer Kweekset. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Schuif maar aan
Met de ÄPPLARÖ tuinset creëer je de perfecte buitenruimte voor een diner in de avondzon. De tuinmeubels zijn vervaardigd van duurzaam massief hout met een donkerbruine afwerking. Bovendien is de ÄPPLARÖ klaptafel eenvoudig uit te klappen als er onverwacht meer eters willen aanschuiven.

BBQ time
Natuurlijk mag de barbecue niet ontbreken. De KLASEN barbecue is het pronkstuk van je eigen buitenkeuken. De praktische houtskoolbarbecue heeft zelfs een ingebouwde thermometer zodat je tijdens het grillen goed de temperatuur in de gaten kan houden.

Buiten Eten en Genieten met Ikea – Ikea Klasen Barbecue in de Buitenkeuken - Houtskoolbarbecue. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Sfeervolle verlichting
Als tijdens het natafelen de zon ondergaat, hoef je natuurlijk niet in het donker te zitten. De SOLVINDEN ledverlichting werkt op zonnecellen en zorgt voor sfeervol licht in de tuin. Zet de gezellige ledlampen overdag in het zonlicht om ze op te laden. Zo kan je ’s avonds nog steeds genieten van de energie van de zon. Bron: Ikea.nl

Google+